Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα» θέλει ο Ιβάνοβιτς

«Να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα» θέλει ο Ιβάνοβιτς

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη θέση «1» (Μποχωρίδης, Διαμαντίδης, Νέλσον) αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (22:00), για τη 10η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος επισήμανε ότι παρά την εξασφαλισμένη πρόκριση της ομάδας του στους «16» ο αγώνας μόνο αδιάφορος δεν είναι. Παράλληλα, ο Μαυροβούνιος τεχνικός επισήμανε ότι δεν είναι ξεκάθαρη η συμμετοχή του ΝτεΜάρκους Νέλσον στην αναμέτρηση.

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη θέση «1» (Μποχωρίδης, Διαμαντίδης, Νέλσον) αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (22:00), για τη 10η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος επισήμανε ότι παρά την εξασφαλισμένη πρόκριση της ομάδας του στους «16» ο αγώνας μόνο αδιάφορος δεν είναι.

Παράλληλα, ο Μαυροβούνιος τεχνικός επισήμανε ότι δεν είναι ξεκάθαρη η συμμετοχή του ΝτεΜάρκους Νέλσον στην αναμέτρηση.

«Δεν έχει καμία σημασία με τον ποιον παίζουμε. Εμείς με όποιον και να παίζουμε αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε. Είτε έχουμε απέναντί μας τη Μπαρτσελόνα, είτε έχουμε ομάδα δεύτερης κατηγορίας», είπε αρχικά ο Ιβάνοβιτς και συνέχισε: «Αυτό που κάνουμε πάντα είναι να κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια ξεχωριστά. Πάντα αυτό που έχουμε μπροστά μας. Τώρα παίζουμε με τη Μπαρτσελόνα και θέλουμε να κερδίσουμε».

Αναφορικά με την πιθανότητα ο ΝτεΜάρκους Νέλσον να αγωνιστεί, είπε: «Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Νέλσον θα μπορέσει να παίξει αύριο. Προπονείται μαζί μας αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα είναι στο παιχνίδι».

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι: «Είναι πολύ θετικό για εμάς ότι έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση και θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα τη βρούμε και στη συνέχεια μπροστά μας. Η Μπαρτσελόνα έχει απουσίες αλλά είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτό είναι που ενδιαφέρει εμάς. Δεν έχει σημασία για εμάς ότι θα της λείψουν κάποιοι παίκτες. Δεν είναι μόνο ο Διαμαντίδης και ο Νέλσον οι παίκτες που μπορούν να παίξουν στο «1». Υπάρχει και ο Σλότερ και υπάρχει και ο Κόνιαρης που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή τη θέση».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αλλά δε στεκόμαστε σε αυτό. Όλοι μας στεκόμαστε στο ότι αύριο το βράδυ θα παίξουμε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι. Ίσως το κορυφαίο ντέρμπι της Ευρώπης. Έχουμε, λοιπόν, ένα έξτρα κίνητρο για να παλέψουμε για την νίκη. Εκτός του ότι θέλουμε να επικρατήσουμε για λόγους γοήτρου θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς και για λόγους ψυχολογίας.

»Έχουμε στη συνέχεια πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και αν κερδίσουμε θα μας βοηθήσει να πάμε με καλύτερη ψυχολογία σε αυτά τα ματς. Επίσης, είναι καλό που θα παίξουμε με μια ομάδα που θα βρούμε μπροστά μας και στο Top-16».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024