Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τηλεφώνημα για βόμβα άδειασε το ΟΑΚΑ στο ΠΑΟ - Μπαρτσελόνα

Τηλεφώνημα για βόμβα άδειασε το ΟΑΚΑ στο ΠΑΟ – Μπαρτσελόνα

Απρόσμενη εξέλιξη στο ημίχρονο της συνάντησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μπαρτσελόνα για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ, υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα στο ΟΑΚΑ και χρειάστηκε να εκκενωθεί το γήπεδο, όπου βρίσκονταν περίπου 15.000 οπαδοί. Την ώρα της διακοπής ο αγώνας βρισκόταν στο ημίχρονο (23-40 20').

Απρόσμενη εξέλιξη στο ημίχρονο της συνάντησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μπαρτσελόνα για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ, υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα στο ΟΑΚΑ και χρειάστηκε να εκκενωθεί το γήπεδο, όπου βρίσκονταν περίπου 15.000 οπαδοί.

Από τα μεγάφωνα ενημερώθηκαν οι φίλαθλοι να εκκενώσουν με απόλυτη ηρεμία το γήπεδο, ενώ σύμφωνα με τον υπεύθυνο ασφαλείας του γηπέδου, το τηλεφώνημα έγινε σε τηλεοπτικό σταθμό και σε εφημερίδα.

Από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού έγινε ένας πρώτος έλεγχος, όπου δεν βρέθηκε τίποτα, όμως, όλες οι θύρες παρέμειναν ανοιχτές για να βγει έξω άμεσα ο κόσμος, όπως και έγινε.

Για το γεγονός ενημερώθηκε και η διοργανώτρια αρχή μέσω των διαιτητών και έγινε διακοπή του αγώνα. Την ώρα της διακοπής ο αγώνας βρισκόταν στο ημίχρονο (23-40 20′).

Περίπου στις 23:25, η αστυνομία ολοκλήρωσε και τον δικό της έλεγχο εντός του αγωνιστικού χώρου και των κερκίδων και άναψε το «πράσινο» φως για να επιστρέψουν οι ομάδες και οι φίλαθλοι κσι να συνεχιστεί ο αγώνας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024