Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Ντάνστον και Λαφαγιέτ η αποστολή του Ολυμπιακού για Κωνσταντινούπολη

Με Ντάνστον και Λαφαγιέτ η αποστολή του Ολυμπιακού για Κωνσταντινούπολη

Στην Κωνσταντινούπολη θα ταξιδέψουν τόσο ο Μπράιαντ Ντάνστον όσο και ο Όλιβερ Λαφαγιέτ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (29/1, 21:45) του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τη φάση των «16» στην Ευρωλίγκα. Αμφότεροι αναμένεται μάλιστα να αγωνιστούν απέναντι στην ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, του προπονητή που οδήγησε σε δύο τίτλους Ευρωλίγκας τους «ερυθρόλευκους» (1997, 2012), αν και αντιμετώπισαν προβλήματα με την υγεία τους.

Στην Κωνσταντινούπολη θα ταξιδέψουν τόσο ο Μπράιαντ Ντάνστον όσο και ο Όλιβερ Λαφαγιέτ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (29/1, 21:45) του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τη φάση των «16» στην Ευρωλίγκα.

Αμφότεροι αναμένεται μάλιστα να αγωνιστούν απέναντι στην ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, του προπονητή που οδήγησε σε δύο τίτλους Ευρωλίγκας τους «ερυθρόλευκους» (1997, 2012), αν και αντιμετώπισαν προβλήματα με την υγεία τους.

Συγκεκριμένα, ο Μπράιαντ Ντάνστον παραμένει στην κλινική, στην οποία διακομίστηκε χθες με συμπτώματα ιογενούς γαστρεντερίτιδας. Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από διάρροιες και στομαχικές διαταραχές, είναι εξασθενημένος και θα πάρει εξιτήριο το απόγευμα για να συναντήσει τα υπόλοιπα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής που θα αναχωρήσουν στις 20:00 απόψε για την Κωνσταντινούπολη. Αν και δεν θα είναι 100%, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προσανατολίζεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής, στην προσπάθεια της ομάδας του Πειραιά να περάσει για δεύτερη φορά νικηφόρα από την Κωνσταντινούπολη μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων (σ.σ. προηγήθηκε η νίκη επί της Φενερμπαχτσέ Ούλκερ) και να παραμείνει αήττητη στον 6ο όμιλο. Ο Ολιβερ Λαφαγιέτ ακολούθησε ήδη από χθες μέρος της προπόνησης, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και σήμερα -εκτός απροόπτου- θα βγάλει όλο το ομαδικό πρόγραμμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024