Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ομάδα... Final 4 ο Ολυμπιακός» είπε ο Πλάθα

«Ομάδα… Final 4 ο Ολυμπιακός» είπε ο Πλάθα

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο τεχνικός της Μάλαγα, Ζοάν Πλάθα, πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα, προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή (27/2, 21:45), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της φάσης των «16». «Θέλουμε να νικήσουμε στην Αθήνα απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου φάιναλ φορ» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο τεχνικός της Μάλαγα, Ζοάν Πλάθα, πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα, προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή (27/2, 21:45), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της φάσης των «16».

«Θα θέλαμε να αντιστρέφαμε τη δυσμενή για εμάς κατάσταση στην Ευρωλίγκα,» εξήγησε ο προπονητής της ομάδας της Ανδαλουσίας, λόγω της μίας μόλις νίκης που έχει πετύχει στις επτά πρώτες αγωνιστικές της πρώτης φάσης στο «Top-16».

«Θέλουμε να νικήσουμε στην Αθήνα απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου φάιναλ φορ. Ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στη, αλλά έχουμε περιθώριο να αντιστρέψουμε την κατάσταση και θέλουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλύτερη πορεία στο δεύτερο γύρο του «Top -16». Πιστεύουμε πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα.

Σε κάποια πράγματα ωριμάζουμε ως ομάδα, αλλά χρειάζεται χρόνος για να αποκτήσουμε την απαραίτητη πνευματική σκληράδα. Με βάση την εικόνα μας στον πρώτο γύρο θεωρώ πως μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο,» είπε ανάμεσα σε άλλα ο Πλάθα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024