Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ωθηση από τον κόσμο, περιμένουν στον ΠΑΟ εν όψει «Μπάρτσα»

Ωθηση από τον κόσμο, περιμένουν στον ΠΑΟ εν όψει «Μπάρτσα»

Οι Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Γκάνι Λαβάλ και Νίκος Παππάς μίλησαν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (5/3, 21:45) με τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στη φάση των «16» στην Ευρωλίγκα. «Έχουμε μπροστά μας έξι παιχνίδια ακόμη. Έξι τελικούς για να μπούμε στην τετράδα. Κάθε ματς το κοιτάζουμε διαφορετικά», είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Οι Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Γκάνι Λαβάλ και Νίκος Παππάς μίλησαν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (5/3, 21:45) με τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στη φάση των «16» στην Ευρωλίγκα. «Έχουμε μπροστά μας έξι παιχνίδια ακόμη. Έξι τελικούς για να μπούμε στην τετράδα.

Κάθε ματς το κοιτάζουμε διαφορετικά», είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ντούσκο Ιβάνοβιτς και συνέχισε: «Είναι μια ομάδα πολύ δυνατή, πλήρης και το θετικό για αυτή είναι πως οι περισσότεροι παίκτες της παίζουν πολύ καιρό μαζί. Παίζει πολύ καλά το τρανζίσιον, έχει εξαιρετικούς σουτέρ και παίζει πολύ καλά το πικ εν ρολ. Εμείς κοιτάζουμε μόνο αυτό το παιχνίδι, δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο».

Από την πλευρά του ο Γκάνι Λαβάλ τόνισε: «Νιώθω πολύ καλά. Είμαι σε μία νέα ατμόσφαιρα. Προσπαθώ να προσαρμοστώ. Κάθε βήμα που κάνουμε στη διοργάνωση είναι σημαντικό. Θέλουμε να φτάσουμε καταρχάς στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Βλέπουμε όμως κάθε βδομάδα με ξεχωριστό τρόπο και πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Αυτό που μας τόνισε ο κόουτς είναι ότι πρέπει να προσέξουμε την ταχύτητα, το τρανζίσιον και τη φροντ λάιν της Μπαρτσελόνα με τους Τόμιτς και Πλάις. Πιστεύω πως όλα είναι θέμα καρδιάς. Χάσαμε τρεις φορές φέτος, οπότε είναι και θέμα τιμής το αυριανό παιχνίδι».

Τέλος, ο Νίκος Παππάς δήλωσε: «Νιώθω μια χαρά και δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να επιστρέψω στο 100%. Μακάρι να είμαι έτοιμος αύριο για να βοηθήσω. Τα θέματα εγωισμού και γοήτρου παίζουν σημαντικό ρόλο όταν παίζεις με τη Μπαρτσελόνα που σε έχει νικήσει φέτος τρεις φορές. Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς και η κρισιμότητά του είναι μεγάλη. Πάμε για τη νίκη ώστε να διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες για το πλεονέκτημα έδρας.

Η ώθηση που μας δίνει ο κόσμος μας είναι αρκετά μεγάλη. Υπάρχουν μεμονωμένα ματς που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο τέλος. Παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες, ειδικά όταν παίζεις εκτός έδρας. Ο κόσμος στο ΟΑΚΑ μας βοηθάει να παίρνουμε σωστές αποφάσεις τις κρίσιμες στιγμές. Ο κόσμος μας δίνει έξτρα κίνητρο και έξτρα ώθηση για να μένουμε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά. Είναι ο έκτος παίκτης μας και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024