Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χτύπησε ο Μάντζαρης, αμφίβολος με τη «Φενέρ»

Χτύπησε ο Μάντζαρης, αμφίβολος με τη «Φενέρ»

Η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα του Ολυμπιακού, καθώς ο Βαγγέλης Μάντζαρης γύρισε το πόδι του λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης και η συμμετοχή του στον αγώνα της Παρασκευής με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΣΕΦ για την 10η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκα, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Στο συγκριμένο ματς, από το οποίο θα κριθούν πολλά για την πρωτιά του ομίλου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Πέτγουεϊ, Κατσίβελη και Τσαϊρέλη, αλλά θα έχει στη διάθεσή του τον Αγραβάνη που επιστρέφει.

Η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα του Ολυμπιακού, καθώς ο Βαγγέλης Μάντζαρης γύρισε το πόδι του λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης και η συμμετοχή του στον αγώνα της Παρασκευής με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΣΕΦ για την 10η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκα, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους τραυματίες, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ (ώμος) τέθηκε οριστικά νοκ άουτ, καθώς δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Πέμπτη, όπως και οι Μιχάλης Τσαϊρέλης (προσαγωγοί), Δημήτρης Κατσίβελης (πλευρά).

Αντίθετα, κανονικά υπολογίζεται στη 12άδα ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος αναμένεται να πατήσει παρκέ μετά από περίπου 3 μήνες αποχής λόγω τραυματισμού στο αριστερό χέρι (κάταγμα σκαφοειδούς).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η FIFA σκέφτεται να χρησιμοποιείται το VAR κατόπιν αιτήματος απ’ τις ομάδες (pic)

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, μίλησε για διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας καινοτομίας για την χρήση του VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024