Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δοκιμάζουν Σπανούλης, Σλούκας και Πέτγουεϊ εν όψει ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Δοκιμάζουν Σπανούλης, Σλούκας και Πέτγουεϊ εν όψει ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Αρχίζει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον υψίστης σημασίας αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας ή όχι των «ερυθρόλευκων» στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Αρχίζει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον υψίστης σημασίας αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας ή όχι των «ερυθρόλευκων» στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, περιμένει να μάθει αν θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα της Παρασκευής (3/4, 20:00) στη Μόσχα τον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη και τους Κώστα Σλούκα, Μπρεντ Πέτγουεϊ. Και οι τρεις θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά να προπονηθούν σε χαλαρό ρυθμό το απόγευμα και, αν όλα πάνε καλά, τότε θα λάβουν μέρος κανονικά για πρώτη φορά αύριο, Tρίτη, στην ομαδική προπόνηση.

Η φιλοσοφία του προπονητή του Ολυμπιακού, πάντως, είναι να μην πιεστεί κανείς από τους τρεις να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, αν δεν είναι 100% έτοιμος. Προτιμά, δηλαδή, να τους έχει υγιείς και ετοιμοπόλεμους στα πλέι οφ -ακόμη κι αν ο Ολυμπιακός ριχτεί στη «μάχη» με μειονέκτημα έδρας- έχοντας πίστη στην ικανότητα της ομάδας του να κάνει το «break» εκτός έδρας, από τη στιγμή που θα είναι πλήρης. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ (ώμο) είναι ο παίκτης που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Τόσο ο Αμερικανός φόργουορντ, όμως, όσο και ο Σπανούλης, δεν θα είναι σε καμία περίπτωση απόλυτα έτοιμοι από αγωνιστικής πλευράς, αφού ο Πέτγουεϊ είναι εκτός δράσης εδώ και έξι εβδομάδες, ενώ ο αρχηγός του Ολυμπιακού απέχει από τις προπονήσεις περισσότερο από 2 εβδομάδες, μετά τη μερική ρήξη στον έσω πλατύ στο δεξί γόνατο που υπέστη παραμονή του αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, όταν συγκρούστηκε με τον Βασίλη Καββαδά στην προπόνηση. Ο Κώστας Σλούκας προέρχεται από αιμάτωμα στο ισχιακό κύρτωμα στο δεξί πόδι και δεν αγωνίστηκε ούτε απέναντι στην Αναντολού Εφές, ούτε κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας χθες, για την 22η αγωνιστική της Α1.

Στην οργάνωση, πάντως, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υπολογίζει για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στους Δημήτρη Κατσίβελη και Βαγγέλη Μάντζαρη, αν και αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες: ο Κατσίβελης ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα (είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο) και αγωνίστηκε χθες στην Ηλεία, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζαρης ταλαιπωρείται από ίωση (επίσης αγωνίστηκε χθες), χωρίς να κρίνεται σοβαρή η κατάστασή του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024