Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Πρόστιμα σε Άλμπα και «Γαλατά» από την Ευρωλίγκα

Με πρόστιμο 40.000 και 30.000 ευρώ τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της Ευρωλίγκας, Άλμπα Βερολίνου και Γαλατασαράι αντίστοιχα, για τα όσα διαδραματίστηκαν στη μεταξύ τους αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Στους Τούρκους επιβλήθηκε και τιμωρία της έδρας για το επόμενο εντός έδρας ματς, για την ένταση που προκάλεσαν οι οπαδοί της.

Με πρόστιμο 40.000 και 30.000 ευρώ τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της Ευρωλίγκας, Άλμπα Βερολίνου και Γαλατασαράι αντίστοιχα, για τα όσα διαδραματίστηκαν στη μεταξύ τους αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Ο αγώνας στην «O2 Arena» είχε αρχίσει με μία ώρα καθυστέρηση (23:00 ώρα Ελλάδας), καθώς πριν από το τζάμπολ είχαν σημειωθεί επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Αιτία της έντασης ήταν η ανάρτηση ενός πανό από τη μεριά των υποστηρικτών της γερμανικής ομάδας, το οποίο οι Τούρκοι θεώρησαν προσβλητικό.

Ακολούθησαν επεισόδια, με καρέκλες να πέφτουν στο παρκέ και τους παίκτες της Άλμπα Βερολίνου να παίρνουν το δρόμο προς τα αποδυτήρια, ενώ κατά την είσοδο των οπαδών της Γαλατασαράι στο κλειστό είχαν σημειωθεί έκτροπα με τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ υπήρχαν και τραυματισμοί.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η πειθαρχική επιτροπή της Ευρωλίγκας η Άλμπα καλείται να πληρώσει 40.000 ευρώ για την αδυναμία της να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ενώ η Γαλατασαράι θα καταβάλλει το ποσό των 30.000 ευρώ και θα δώσει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της κεκλεισμένων των θυρών, για την ένταση που προκάλεσαν οι οπαδοί της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024