Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οριστικά χωρίς Σλότερ, ο ΠΑΟ ψάχνει ένα... θαύμα στη Μόσχα

Οριστικά χωρίς Σλότερ, ο ΠΑΟ ψάχνει ένα… θαύμα στη Μόσχα

Να «σπάσει» την έδρα της ΤΣΣΚΑ, κόντρα στα προγνωστικά, θα προσπαθήσει το βράδυ της Τρίτης (20:00, ΝΕΡΙΤ) ο Παναθηναϊκός, καθώς αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα στην πρώτη μεταξύ τους μάχη για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» είναι το αουτσάιντερ και το γνωρίζουν, όμως, η Ιστορία του αθλήματος μας έχει διδάξει ότι τα φαβορί… στα χαρτιά πέφτουν συχνά – πυκνά θύματα έκπληξης. Οριστικά χωρίς τον τραυματία Εϊ Τζέι Σλότερ τελικά το «τριφύλλι», καθώς ο Αμερικανός γκαρντ που τραυματίστηκε επιστρέφει στην Αθήνα.

Να «σπάσει» την έδρα της ΤΣΣΚΑ, κόντρα στα προγνωστικά, θα προσπαθήσει το βράδυ της Τρίτης (20:00, ΝΕΡΙΤ) ο Παναθηναϊκός, καθώς αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα στην πρώτη μεταξύ τους μάχη για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» είναι το αουτσάιντερ και το γνωρίζουν, όμως, η Ιστορία του αθλήματος μας έχει διδάξει ότι τα φαβορί… στα χαρτιά πέφτουν συχνά – πυκνά θύματα έκπληξης. Χωρίς τον τραυματία Εϊ Τζέι Σλότερ τελικά το «τριφύλλι», καθώς ο Αμερικανός γκαρντ που τραυματίστηκε επιστρέφει στην Αθήνα.

Ο άτυχος παίκτης του τριφυλλιού «γύρισε» το πόδι του λίγο πριν από το τέλος της χθεσινής (13/4) προπόνησης επί ρωσικού εδάφους και τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το διάστρεμμα και θα χάσει τουλάχιστον τους δύο πρώτους αγώνες, ενώ το ιατρικό τιμ κάνει ήδη αγώνα δρόμου να προλάβει τη συνέχεια στην Αθήνα.

Ετσι, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, είναι υποχρεωμένος να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του με δεδομένη πια την απουσία του Σλότερ, ενώ εκτός αποστολής βρίσκονται και οι Μποχωρίδης, Κόνιαρης, Διαμαντάκος και Λαουάλ.

Μια απουσία μετράει και η ΤΣΣΚΑ, καθώς ο καλύτερος σουτέρ της ομάδας, Βιτάλι Φριτζόν, έσπασε το δάχτυλό του και έχει τεθεί νοκ άουτ, δημιουργώντας ένα μικρό πονοκέφαλο στον Δημήτρη Ιτούδη.

Για τους αριθμολάτρεις, η ΤΣΣΚΑ δεν έχει αποκλειστεί ποτέ σε σειρά «πλέι-οφ» με το υπάρχον σύστημα, μετρώντας 12 σερί νίκες στη Μόσχα με τελευταία ήττα από τον Ολυμπιακό το 2008. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός έχει πάρει μόλις τρεις εκτός έδρας νίκες στην εφετινή Ευρωλίγκα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα και οι Ισπανοί Βιθέντε Μπούλτο και Κάρλος Περούγκα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024