Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο «καυτό» ΣΕΦ ο Ολυμπιακός για το προβάδισμα

Στο «καυτό» ΣΕΦ ο Ολυμπιακός για το προβάδισμα

Την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα έχει σήμερα, Τρίτη (20:00, Novasports 3), ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος με την ψυχολογία στα ύψη -ύστερα από την επιβλητική νίκη στο «Παλάου Μπλαουγκράνα»- την Μπαρτσελόνα. Στο κατάμεστο όπως αναμένεται ΣΕΦ οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να κάνουν το 2-1 και να φτάσουν μία νίκη μακρά από τον στόχο τους.

Την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα έχει σήμερα, Τρίτη (20:00, Novasports 3), ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος με την ψυχολογία στα ύψη -ύστερα από την επιβλητική νίκη στο «Παλάου Μπλαουγκράνα»- την Μπαρτσελόνα.

Στο κατάμεστο όπως αναμένεται ΣΕΦ οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να κάνουν το 2-1 και να φτάσουν μία νίκη μακρά από τον στόχο τους.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να μην μετρά καμία απώλεια και να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Οι Ισπανοί δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους για τον τραυματία Μπραντ Όλεσον, ο οποίος είχε χτυπήσει στο πρώτο παιχνίδι και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο, συμπεριλήφθηκε όμως κανονικά στην αποστολή για το ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός μετρά 6 νίκες σε 20 αγώνες απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ενώ ως γηπεδούχος σε επτά ματς έχει τρεις νίκες και τέσσερις ήττες, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν πάρει τα τρία τελευταία ματς στο ΣΕΦ.

Οι διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Σέρβος Ίλιγια Μπελόσεβιτς και ο συμπατριώτης του, Μίλιγια Βογίνοβιτς, ενώ ο τρίτος είναι ο Πορτογάλος Φερνάντο Ρότσα.

* Σήμερα διεξάγεται και το τρίτο ματς ανάμεσα στην Εφές και την Ρεάλ (21:45), με τους Ισπανούς να είναι μπροστά με 2-0 νίκες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024