Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στιγμές λατρείας στο ΣΕΦ προς τους παίκτες και τη διοίκηση

Στιγμές λατρείας στο ΣΕΦ προς τους παίκτες και τη διοίκηση

Εάν κάποια στιγμή δεν έπρεπε να… κλειδώσουν οι φροντιστές του σταδίου, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα ήταν ακόμη στο ΣΕΦ για να πανηγυρίζει την επική πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκα με νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Αυτό που ακολούθησε μετά τη λήξη, από την εισβολή των φιλάθλων στο παρκέ, μέχρι και τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια από τους αδελφούς Αγγελόπουλους, δεν είχε προηγούμενο. Ο κόσμος κυριολεκτικά ξεπροβόδισε τους παίκτες από το παρκέ, αλλά τους περίμενε εκεί και αρκετή ώρα αργότερα για να τους αποθεώσει ξανά.

Εάν κάποια στιγμή δεν έπρεπε να… κλειδώσουν οι φροντιστές του σταδίου, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα ήταν ακόμη στο ΣΕΦ για να πανηγυρίζει την επική πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκα με νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Αυτό που ακολούθησε μετά τη λήξη, από την εισβολή των φιλάθλων στο παρκέ, μέχρι και τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια από τους αδελφούς Αγγελόπουλους, δεν είχε προηγούμενο.

Ο κόσμος κυριολεκτικά ξεπροβόδισε τους παίκτες από το παρκέ, αλλά τους περίμενε εκεί και αρκετή ώρα αργότερα για να τους αποθεώσει ξανά.

Δείτε το φωτορεπορτάζ με τους «τρελούς» πανηγυριμούς…

Χαρακτηριστικό από το ντελίριο που επικρατούσε στο Φάληρο ήταν η στιγμή που οι πρόεδροι της ΚΑΕ έκαναν δηλώσεις ζωντανά στην κάμερα της Nova, αλλά χρειάστηκε να τις διακόψουν λόγω της άφιξης του Σπανούλη από τα αποδυτήρια.

Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει «είναι τρελός ο αρχηγός» και κάπου εκεί παρασύρθηκαν και οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας, άρχισαν να τραγουδούν και αυτοί το σύνθημα μαζί με τον κόσμο και… έπνιξαν τον αρχηγό στις αγκαλιές.

Οι διάδρομοι των αποδυτηρίων του ΣΕΦ, αλλά και προς την έξοδο για τη μεικτή ζώνη είχε γεμίσει από κόσμο που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις εκδηλώσεις λατρείας προς του παίκτες και τη διοίκηση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024