Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ευρωλίγκα προανήγγειλε δικαστική διαμάχη με τον Γιαννακόπουλο

Η Ευρωλίγκα προανήγγειλε δικαστική διαμάχη με τον Γιαννακόπουλο

Τη νομική οδό κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναμένεται να ακολουθήσει η Ευρωλίγκα, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Cope», ο Τζόρντι Μπερτομέου, σε μία προσπάθεια της διοργανώτριας αρχής να προστατεύσει τους διαιτητές της. Ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ είχε επιτεθεί στους άρχοντες της τρίτης αναμέτρησης της σειράς των πλέι οφ Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας και όπως φαίνεται το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί (150.000 ευρώ) δεν θα είναι η μόνη κίνηση της Ευρωλίγκα.

Τη νομική οδό κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναμένεται να ακολουθήσει η Ευρωλίγκα, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Cope», ο Τζόρντι Μπερτομέου, σε μία προσπάθεια της διοργανώτριας αρχής να προστατεύσει τους διαιτητές της.

Ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ είχε επιτεθεί στους άρχοντες της τρίτης αναμέτρησης της σειράς των πλέι οφ Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας και όπως φαίνεται το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί (150.000 ευρώ) δεν θα είναι η μόνη κίνηση της Ευρωλίγκα.

«Αρχίζω να πιστεύω ότι οι κανονισμοί δεν είναι ο δρόμος για να επιλύονται τέτοιου τύπου καταστάσεις και πως θα πρέπει να πάμε όχι πειθαρχικά, αλλά με άλλες αποφάσεις» είπε μεταξύ άλλων ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκα και συνέχισε:

«Στο περιβάλλον της οικογένειας του μπάσκετ αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Η κίνηση που έκανε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πάει πολύ παρακάτω.

Εμείς θα μελετήσουμε τις κινήσεις μας και προαναγγέλλω πως θα κάνουμε νομικές ενέργειες κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού για να προστατεύσουμε τους διαιτητές μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024