Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ομπράντοβιτς: «Είμαι με τη Ρεάλ στον τελικό»

Ομπράντοβιτς: «Είμαι με τη Ρεάλ στον τελικό»

Υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον τελικό με τον Ολυμπιακό, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του Φενερμπαχτσέ Ούλκερ από τη «βασίλισσα», στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό της Ευρωλίγκας.

Υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον τελικό με τον Ολυμπιακό, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του Φενερμπαχτσέ Ούλκερ από τη «βασίλισσα», στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό της Ευρωλίγκας.

«Ήμουν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και θα είμαι μαζί της στον τελικό. Εύχομαι τα καλύτερα στον Πάμπλο Λάσο. Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει μαζί για τέσσερα χρόνια. Αυτοί οι παίκτες γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Απόψε ήταν εξαιρετικοί».

Λάσο: «Δεν μπορώ να βάλω… 5 παίκτες στον Σπανούλη»

Αν μπορούσε… ο Πάμπλο Λάσο, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, θα έβαζε πέντε παίκτες να μαρκάρουν τον Βασίλη Σπανούλη, στον τελικό της Κυριακής (17/5) με τον Ολυμπιακό. Όμως, δεν μπορεί, όπως δήλωσε ο Ισπανός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη πρόκριση της «βασίλισσας» επί της Φενερμπαχτσέ Ούλκερ.

«Αν υπήρχε το κλειδί, όλοι οι άλλοι προπονητές θα τον είχαν αντιμετωπίσει. Το πιο σημαντικό για τον Σπανούλη είναι ο χαρακτήρας του. Δεν επηρεάστηκε από ό,τι έγινε σε όλο το παιχνίδι σήμερα και πέτυχε τα κρίσιμα καλάθια στο τέλος. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι πέρα από την κλάση του η προσωπικότητά του και το πώς εμπνέει την ομάδα. Δεν μπορώ να βάλω πέντε παίκτες πάνω του, γιατί θα σκοράρει κάποιος άλλος. Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για τον Ολυμπιακό, αλλά πριν τρία χρόνια το ματς το πήρε ο Πρίντεζης. Ο Σπανούλης είναι ένα από τα κλειδιά του Ολυμπιακού, αλλά υπάρχουν και άλλοι καλοί παίκτες στην ομάδα,», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Οι ομάδες είναι διαφορετικές. Δεν υπάρχει κανένα φαβορί. Δεν έχει σημασία τι έγινε στο παρελθόν. Πριν δύο χρόνια μάς νίκησαν στον τελικό, πέρσι τους αποκλείσαμε στα προημιτελικά. Τώρα θα είναι ένα νέο παιχνίδι. Δεν έχουμε κάποια διάθεση εκδίκησης. Τώρα έχουμε λίγο χρόνο να το χαρούμε, αλλά πρέπει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για τον τελικό».

Όσο για τον ημιτελικό με τη Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, ο Λάσο επισήμανε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν πολύ δύσκολο ματς από το ξεκίνημα. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ και στο δεύτερο δεκάλεπτο κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και βγάλαμε καλά σουτ, με αποτέλεσμα να πάρουμε μια πολύ μεγάλη διαφορά. Αυτό είναι επικίνδυνο, γιατί ξέραμε πως η Φενέρ θα αντιδράσει. Ελέγξαμε τα συναισθήματά μας, όμως, και πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ξέρω καλά τον Ζέλικο και περίμενα πως θα παλέψουν μέχρι το τέλος, όπως και έκαναν».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024