Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι αντιδράσεις των «αιωνίων» για την κλήρωση της Ευρωλίγκα

Οι αντιδράσεις των «αιωνίων» για την κλήρωση της Ευρωλίγκα

Με εξαίρεση τα μακρινά ταξίδια σε Κράσνονταρ και Κάουνας, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έμεινε ικανοποιημένος με την κλήρωση του Παναθηναϊκού στην κανονική περίοδο της Euroleague για τη σεζόν 2015-16. Από τη Βαρκελώνη, όπου εκπροσώπησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός στην κλήρωση για τη νέα σεζόν της Euroleague, ο Χρήστος Σταυρόπουλος εξήγησε πως σε αυτό το επίπεδο «δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια».

Με εξαίρεση τα μακρινά ταξίδια σε Κράσνονταρ και Κάουνας, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έμεινε ικανοποιημένος με την κλήρωση του Παναθηναϊκού στην κανονική περίοδο της Euroleague για τη σεζόν 2015-16. «Με μια λέξη… καλά! Όλες οι ομάδες στη Euroleague έχουν ποιότητα και οι παίκτες που μετέχουν σε αυτές αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Κάθε αγώνας είναι δύσκολος κι εμείς από την πλευρά μας σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Όπως βλέπω, έχουμε και κάποια μακρινά άρα και δύσκολα ταξίδια, όπως το Κουμπάν ή το Κάουνας, αλλά… όλα καλά! Θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όπως πρέπει όταν πρέπει, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που θα έχουμε μπροστά μας» επισήμανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, από την πλευρά του, τόνισε: «Είμαστε σ’ έναν όμιλο… κάπως περίεργο. Η Καρσίγιακα θα παίξει για πρώτη φορά στην Euroleague, ενώ η Λοκομοτίβ και η Ζιέλονα Γκόρα επιστρέφουν στο υψηλότερο επίπεδο μετά από μια χρονιά απουσίας. Η Ζαλγκίρις είναι παραδοσιακή δύναμη και πολύ επικίνδυνη, ειδικά μέσα στην έδρα της. Η Μπαρτσελόνα είναι σταθερή σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί στην έδρα μας και να νικήσουμε όλους τους αγώνες στο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να παλεύουμε για τη νίκη εντός κι εκτός έδρας κι αυτός να είναι ο στόχος μας. Έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μου και στους συμπαίκτες μου».

Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε στον 3ο όμιλο μαζί με Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Λοκομοτίβ Κουμπάν (Ρωσία), Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία), Καρσίγιακα (Τουρκία) και Ζιέλονα Γκόρα (Πολωνία).

Σταυρόπουλος: «Σε επίπεδο Euroleague δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια»

Από τη Βαρκελώνη, όπου εκπροσώπησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός στην κλήρωση για τη νέα σεζόν της Euroleague, ο Χρήστος Σταυρόπουλος εξήγησε πως σε αυτό το επίπεδο «δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια». «Γνωρίζετε όλοι ότι οι στιγμές που περνά η πατρίδα μας είναι δύσκολες, ιδιαίτερα τώρα, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Οι επιτυχίες του Ολυμπιακού την τελευταία επταετία πιστεύουμε ότι έδωσαν ένα λόγο στον κόσμο να χαρεί και να αισθανθεί υπερήφανος. Δεν έχει καμία σημασία να πούμε πάλι τα ίδια, ότι δηλαδή σ’ αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες ομάδες και ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός, όπως κάθε χρόνο, θα προσπαθήσει να φτάσει ψηλά με όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν ή μπορούν να προκύψουν. Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους και κυρίως υγεία σ’ όλους τους αθλητές» σχολίασε χαρακτηριστικά ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στον 2ο όμιλο μαζί με τις Αναντολού Εφές (Τουρκία), Λαμποράλ Κούτσα (Ισπανία), Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία), Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ (Κροατία) και Λιμόζ (Γαλλία).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024