Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στην Πόλη θα κριθεί η συμμετοχή του Χάντερ εν όψει Αναντολού Εφές

Στην Πόλη θα κριθεί η συμμετοχή του Χάντερ εν όψει Αναντολού Εφές

Με 13 παίκτες αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου την Πέμπτη (12/11, 20:00) αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές, για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Ο 13ος παίκτης είναι ο Οθέλο Χάντερ, ο οποίος έβγαλε μέρος της προπόνησης στο ΣΕΦ, αλλά η συμμετοχή του στον αγώνα θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ. Σφαιρόπουλος: «Σιγά σιγά βρίσκουμε αυτοματισμούς, ρόλους και χημεία».

Με 13 παίκτες αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου την Πέμπτη (12/11, 20:00) αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές, για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Ο 13ος παίκτης είναι ο Οθέλο Χάντερ, ο οποίος έβγαλε μέρος της προπόνησης στο ΣΕΦ, αλλά η συμμετοχή του στον αγώνα θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Ο Αμερικανός σέντερ είχε υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού στην Πυλαία και αισθάνεται καλύτερα, αλλά είναι εκτός αγωνιστικού ρυθμού. Απέναντί τους οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν τόσο τον τεχνικό που τους οδήγησε στην κατάκτηση δύο τίτλων Euroleague (1997, 2012) Ντούσαν Ίβκοβιτς, όσο και τον Μπράιαντ Ντάνστον που επέλεξε την τουρκική ομάδα αντί του Ολυμπιακού τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Ολυμπιακός, μετρά 3 νίκες και 1 ήττα, είναι πρώτος στη βαθμολογία του 2ου ομίλου (συγκατοικεί με τη Λαμποράλ Κούτσα) ενώ η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει 2 νίκες και 2 ήττες. «Δύσκολη η αποστολή μας» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Γιάννης Σφαιρόπουλος, κατά την αναχώρηση.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Παίζουμε με μια πολύ ποιοτική ομάδα που έχει ως στόχο την είσοδό της στο Final Four. Έχουν χάσει δύο παιχνίδια συνεχόμενα στην Ευρωλίγκα και δεν θέλουν να έχουν κι άλλες απώλειες. Η αποστολή μας θα είναι δύσκολη και απαιτείται συγκέντρωση. Το ματς, όμως, θα είναι δύσκολο και για αυτούς και πιστεύω θα γίνει μια δυνατή αναμέτρηση. Σιγά σιγά βρίσκουμε αυτοματισμούς, ρόλους και χημεία.

Γινόμαστε καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός. Δεν έχουμε φθάσει στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά είμαστε σε καλό σημείο για την εποχή».

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του Οθέλο Χάντερ, απάντησε: «Ο Χάντερ έκανε μέρος προπόνησης χθες και σήμερα. Θα κάνει και λίγο αύριο το πρωί και ύστερα από αυτό θα αποφασίσουμε», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του, ο Ντι Τζέι Στρόμπερι τόνισε: «Άλλαξαν σε σχέση με πέρυσι. Η Αναντολού Εφές είναι πολύ πιο αθλητική ομάδα φέτος. Σίγουρα, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θα πρέπει να σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό και να προσέξουμε τους γκαρντ τους. Πάμε για να παλέψουμε. Θα είναι έτοιμοι 100%, έχουν χάσει τα τελευταία δύο παιχνίδια τους στην Euroleague.

Εμείς θα πρέπει να κρατήσουμε τον ρυθμό, γιατί θα βγουν στο παρκέ με αρκετή ενέργεια ειδικά στην αρχή κι αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε να συμβεί. Πιστεύω πως η άμυνα θα κρίνει πολλά σε αυτή την αναμέτρηση. Η άμυνα είναι που μας δίνει πόντους στην επίθεση, έχουμε δουλέψει αρκετά σε αυτόν τον τομέα, αλλά να ξέρετε έχουμε ακόμα πράγματα να βελτιώσουμε ώστε να φθάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε και καθημερινά δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024