Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με τον Παππά στην αποστολή ταξιδεύει στην Τουρκία ο Παναθηναϊκός

Με τον Παππά στην αποστολή ταξιδεύει στην Τουρκία ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του ενόψει της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης της Παρασκευής με την Καρσίγικα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague. Η αποστολή του «τριφυλλιού» θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Πέμπτης (13:40) για την Σμύρνη, με πτήση μέσω Κωνσταντινούπολης, με τον Νίκο Παππά να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του ενόψει της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης της Παρασκευής με την Καρσίγικα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Πέμπτης (13:40) για την Σμύρνη, με πτήση μέσω Κωνσταντινούπολης, με τον Νίκο Παππά να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή.

Τελευταία φορά που ο Έλληνας γκαρντ είχε ακολουθήσει τους «πράσινους» σε επίσημο αγώνα ήταν στις 16 Μαΐου 2015 όταν είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο, για τα πλέι οφ της Α1 Ανδρών, και είχε μπει στα… πιτς.

Η συμμετοχή του, βέβαια, στον αγώνα είναι εξαιρετικά αμφίβολη, αλλά το σημαντικό είναι ότι εντάσσεται και πάλι στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, μετά το βαρύ τραυματισμό του, και ανεβάζει ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Όγκνιεν Κούζμιτς τραυματίστηκε ξανά, μετά το αιμάτωμα στην κνήμη που τον ταλαιπώρησε. Ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος επέστρεψε εχθές στις προπονήσεις της ομάδας, υπέστη σήμερα εξάρθρωση στο δάχτυλο του χεριού του, αλλά του έγινε άμεσα ανάταξη και ολοκλήρωσε κανονικά το πρόγραμμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024