Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επικεντρώνεται σε Αρμάνι Μιλάνο και... Σον Τζέιμς ο Σφαιρόπουλος

Επικεντρώνεται σε Αρμάνι Μιλάνο και… Σον Τζέιμς ο Σφαιρόπουλος

Εκτός από την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στη Euroleague, Aρμάνι Μιλάνο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επικεντρώνεται τις τελευταίες ημέρες και στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Πάτρικ Γιανγκ για την «ερυθρόλευκη» φροντ λάιν.

Εκτός από την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στη Euroleague, Aρμάνι Μιλάνο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επικεντρώνεται τις τελευταίες ημέρες και στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Πάτρικ Γιανγκ για την «ερυθρόλευκη» φροντ λάιν.

Ο Σον Τζέιμς της Μπιλμπάο είναι ο παίκτης που βρίσκεται υψηλότερα στη λίστα του. Ο 32χρονος σέντερ, όχι μόνο προέρχεται από καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της βασκικής ομάδας, αλλά έχει και όρο buy-out στο συμβόλαιό του (20.000 ευρώ), με την ολοκλήρωση της α΄ φάσης του EuroCup.

Δεν αποκλείεται, Ολυμπιακός και Μπιλμπάο να συμφωνήσουν σε ένα λίγο μεγαλύτερο ποσό για την άμεση αποδέσμευση του Αμερικανού.

O Τζέιμς, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ομάδα του Πειραιά, στέφθηκε πρωταθλητής Euroleague το 2014 με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην οποία αγωνίστηκε το διάστημα 2011-14. Καθώς, όμως, αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα με τη μέση του, στην ομάδα του Πειραιά εξέτασαν με προσοχή την περίπτωσή του.

Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να «κλειδώσει» την πρώτη θέση του 2ου ομίλου, με νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο παράλληλα με επικράτηση της Λιμόζ στη Βιτόρια με τη Λαμποράλ Κούτσα, την Πέμπτη (3/12, 22:00) στο ΣΕΦ, αγώνα από τον οποίο θα απουσιάσει ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» θα μείνει εκτός για διάστημα 10 ημερών ακόμη, έχοντας υποστεί διάστρεμμα πρώτου βαθμού την περασμένη Πέμπτη, κόντρα στη Λαμποράλ, στην πρώτη αγωνιστική επιστροφή του (λόγω τενοντίτιδας στο γόνατο).

Δεδομένη είναι η επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη, καθώς έχει ξεπεράσει τον μυϊκό σπασμό στη μέση που τον άφησε εκτός με Λαμποράλ και Καβάλα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δήλωσε ενόψει του αγώνα με την ιταλική ομάδα: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία παίζει τα τελευταία της χαρτιά για την πρόκριση στο Top-16. Επιπροσθέτως, προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Αυτά τα δύο στοιχεία δίνουν στον αγώνα ακόμα πιο υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, ώστε για 40 λεπτά να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα έρθει να παλέψει για την πρόκρισή της. Πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και να μείνουμε στο σχεδιασμό που έγινε στις προπονήσεις όλες αυτές τις ημέρες».

Από την πλευρά του, ο Νικόλα Μιλουτίνοφ σχολίασε: «Είναι σημαντικό ότι σιγά-σιγά επιστρέφουν όλα τα παιδιά που ήταν τραυματίες. Η ομάδα έχει δείξει σπουδαίο χαρακτήρα ως τώρα και κατάφερε να παρουσιαστεί όπως πρέπει σε κάθε παιχνίδι. Αυτό πρέπει να κάνουμε και την Πέμπτη. Να είμαστε όλοι μαζί.

Το Μιλάνο έρχεται στον Πειραιά με την πλάτη στον τοίχο κι αυτό το ξέρουμε καλά. Πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να ξεχάσουμε εντελώς τη νίκη μας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024