Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όλα για τη νίκη» λέει ο Τζόρτζεβιτς, «διπλό» θέλει ο Ντούντα

«Όλα για τη νίκη» λέει ο Τζόρτζεβιτς, «διπλό» θέλει ο Ντούντα

Την εκτίμηση του ότι οι «πράσινοι» θα παλέψουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και θα δείξουν την απαραίτητη θέληση για τη νίκη επί της Αναντολού Εφές εξέφρασε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με την τουρκική ομάδα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στη φάση των «16» της Euroleague. Η Αναντολού Εφές προετοιμάζεται για τη μάχη του ΟΑΚΑ με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να επισημαίνει ότι ένα «διπλό» επί των «πράσινων» θα δώσει στην τουρκική ομάδα το ψυχολογικό πλεονέκτημα.

Την εκτίμηση του ότι οι «πράσινοι» θα παλέψουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και θα δείξουν την απαραίτητη θέληση για τη νίκη επί της Αναντολού Εφές εξέφρασε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με την τουρκική ομάδα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στη φάση των «16» της Euroleague.

«Καταφέραμε να φτάσουμε στην τρίτη μας νίκη και να βελτιώσουμε το ρεκόρ μας σε 50% στο Top 16 μετά την επικράτησή μας στο Ζάγκρεμπ», είπε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague και συνέχισε: «Επιστρέφουμε στην έδρα μας για να αναμετρηθούμε κόντρα σε μια πολύ σκληρή ομάδα με ποιότητα, έμπειρους παίκτες και ένα εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο. Πιστεύω πως οι παίκτες μου θα είναι έτοιμοι να παλέψουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα και θα δείξουν μεγάλη θέληση να πάρουν το ματς. Επίσης, περιμένω τη στήριξη των εξαιρετικών οπαδών μας».

Από την πλευρά του ο Τζέιμς Φελντέιν, είπε: «Επιστρέφουμε στην έδρα μας μετά τη νίκη που πήραμε στο Ζάγκρεμπ και θα πρέπει να κρατήσουμε αυτό το πλεονέκτημα. Εννοώ πως θα πρέπει να προστατέψουμε το πλεονέκτημα της έδρας και να χρησιμοποιήσουμε όλη την ενέργεια που παίρνουμε σε κάθε παιχνίδι από τους οπαδούς μας. Θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί έχουν την ικανότητα να τιμωρήσουν κάθε λάθος μας. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι για ένα καλό παιχνίδι».

Ίβκοβιτς: «Νίκη για ψυχολογικό πλεονέκτημα»

Η Αναντολού Εφές προετοιμάζεται για τη μάχη του ΟΑΚΑ με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να επισημαίνει ότι ένα «διπλό» επί των «πράσινων» θα δώσει στην τουρκική ομάδα το ψυχολογικό πλεονέκτημα.

«Νομίζω ότι αυτή την στιγμή, αν εξαιρέσουμε την Φενέρμπαχτσε που έχει έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες, η μάχη του Top 16 παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον», είπε αρχικά ο τεχνικός των Τούρκων στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague και συνέχισε: «Στις θέσεις 3-6 ακόμα και η διαφορά πόντων είναι πολύ σημαντική. Οχι μόνο ο τελευταίος γύρος, αλλά κάθε αγώνας στο Top 16 είναι πολύ σημαντικός. Κάθε άμυνα κι επίθεση είναι πολύ σημαντική. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στον όμιλο. Στο τελευταίο παιχνίδι στην Euroleague, δεν πήραμε τη νίκη που περιμέναμε. Μία νίκη επί του Παναθηναϊκού θα μας δώσει το ψυχολογικό πλεονέκτημα και πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τον έλεγχο του αγώνα».

Από την πλευρά του ο Ντάριο Σάριτς, είπε: «Πιστεύω πως δεν αγωνιστήκαμε καλά στα τελευταία παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε στην Euroleague και την Γαλατάσαραϊ στην τουρκική λίγκα. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι μία καλή ευκαιρία για να ξεπεράσουμε την ήττα από την Φενέρμπαχτσε. Για αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν έχουμε καιρό ή την ευκαιρία να χάσουμε ακόμα ένα παιχνίδι έτσι. Το καταλάβαμε αυτό και η ομάδα θα παλέψει, όσο μπορεί. Σχετικά με την τακτική το πιο σημαντικό για εμένα είναι να σταματήσουμε το pick and roll του Διαμαντίδη. Επίσης, έχουν καλούς σουτέρ στη θέση «4», όπως ο Φώτσης και ο Γκιστ. Ο Παναθηναϊκός έχει επίσης τον Ραντούλιτσα, ο οποίος μετά το Ευρωμπάσκετ βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Είναι ένας από τους πέντε κορυφαίους σέντερ στην Euroleague. Εχουμε κάποια προβλήματα στην άμυνα και πρέπει να τα διορθώσουμε, όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024