Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σφαιρόπουλος: «Ο Ολυμπιακός αξίζει μεγαλύτερο σεβασμό από τους διαιτητές»

Σφαιρόπουλος: «Ο Ολυμπιακός αξίζει μεγαλύτερο σεβασμό από τους διαιτητές»

Στις αποφάσεις των διαιτητών στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλους, αφού κατά την γνώμη δεν αντιμετώπισαν τις δύο ομάδες με τα ίδια κριτήρια.

Στις αποφάσεις των διαιτητών στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλους, αφού κατά την γνώμη δεν αντιμετώπισαν τις δύο ομάδες με τα ίδια κριτήρια.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε μετά την ήττα της ομάδας του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη νίκη. Ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού σε ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες. Παλέψαμε στην έδρα τους πάρα πολύ. Παλέψαμε πάρα πολύ καλά και νομίζω το αποτέλεσμα δεν μας δίνει αυτό που αξίζαμε. Εύχομαι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας καλή τύχη.

»Θέλω να πω ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλά παράπονα για τη διαιτησία και όχι μόνο από το σημερινό παιχνίδι. Δεν είναι το μόνο παιχνίδι που έχουμε παράπονα ως τώρα. Σεβόμουν τους διαιτητές και την Ευρωλίγκα και δεν μίλησα. Σήμερα η διαιτησία ήταν με πολύ διαφορετικά κριτήρια.

»Τελευταία έχει δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα για το πώς αμύνεται ο Ολυμπιακός και σήμερα είδαμε το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι η ιστορία του Ολυμπιακού αξίζει μεγαλύτερου σεβασμού από τους διαιτητές. Και για να το αναλύσουμε αυτό, αν δείτε τα στατιστικά, οι δύο ομάδες σκόραραν ίδια δίποντα, ο Ολυμπιακός είχε παραπάνω τρίποντα και η διαφορά όλη ήταν στις βολές.

»Στο τέλος της τρίτης περιόδου οι βολές ήταν 25 για την ΤΣΣΚΑ και 8 για τον Ολυμπιακό. Και στο τέλος, όταν εμείς εκτελέσαμε έξι βολές, το παιχνίδι ουσιαστικά είχε κριθεί. Και πάλι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να τους ευχηθώ καλή τύχη».

Τόμιτς: «Το βόλεϊ παίζεται χωρίς επαφές όχι το μπάσκετ»

Με την διαιτησία τα έβαλε και ο Μίλαν Τόμιτς για την ήττα που υπέστη ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους ρώσους: «Αυτό που έγινε απόψε είναι ντροπή, το βόλεϊ παίζεται χωρίς επαφή. Το μπάσκετ παίζεται με επαφές. Δεν σφυρίχτηκαν όλες οι επαφές, το μπάσκετ παίζεται με επαφές, δηλαδή η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τι έκανε στην άμυνα της; Όποτε τους πλησιάζαμε στο σκορ, συνέχεια τους έστελναν στις βολές. Είναι ντροπή να τελειώνει έτσι ο πρώτος γύρος του TOP-16. Κοιτάμε πλέον τα τρία ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Άμα μας αφήσουν ναι, μπορούμε να προκριθούμε. Πιστεύω πως αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πούμε για μεταγραφές».

Από την πλευρά του ο Ντάνιελ Χάκετ δήλωσε: «Δεν ήταν εύκολο να παίξουμε αυτού του είδους το μπάσκετ. Το παιχνίδι ήταν κλειστό, στους 5-6 πόντους, και πήγαν τρεις σερί φορές στη γραμμή των βολών. Είναι έτσι κι αλλιώς μία πολύ καλή ομάδα, οπότε έγινε πιο δύσκολο. Είμαι περήφανος για τον τρόπο, με τον οποίο παλέψαμε σήμερα εγώ και οι συμπαίκτες μου. Έχουν πολύ καλούς επιθετικούς παίκτες, αλλά κι εμείς έχουμε πολύ καλή ομάδα και ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε. Αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε και να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όσο δύσκολος κι αν είναι ο επόμενος γύρος».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024