Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πασκουάλ: «Πάμε στο Μπάμπεργκ για τη νίκη»

Πασκουάλ: «Πάμε στο Μπάμπεργκ για τη νίκη»

Επί γερμανικού εδάφους βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (21:15) με την Μπάμπεργκ, για την 3η αγωνιστική της Euroleague. Οι «πράσινοι»... προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Μονάχου και από εκεί συνέχισαν οδικώς για το Μπάμπεργκ.

Επί γερμανικού εδάφους βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (21:15) με την Μπάμπεργκ, για την 3η αγωνιστική της Euroleague. Οι «πράσινοι»… προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Μονάχου και από εκεί συνέχισαν οδικώς για το Μπάμπεργκ.

Πριν την αναχώρηση της αποστολής από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα, τονίζοντας: «Ξέρουμε ακριβώς πως είναι η κατάσταση στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να κάνουμε καλή δουλειά αύριο στο γήπεδο της Μπάμπεργκ, παρότι κάναμε μόλις μια προπόνηση μαζί. Λίγο-πολύ ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε όμως. Σεβόμαστε τη Μπάμπεργκ, που ειδικά στην έδρα της είναι μια καλή ομάδα, αλλά πάμε εκεί για τη νίκη».

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Μποχωρίδης δήλωσε: «Θα αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως η Μπάμπεργκ, με το νέο μας τεχνικό, Τσάβι Πασκουάλ. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένας δύσκολος εκτός έδρας αγώνας, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε και να πάρουμε μία σημαντική νίκη».

Την αποστολή ακολούθησαν δώδεκα παίκτες και συγκεκριμένα οι Νικ Καλάθης, Αντώνης Φώτσης, Τζέιμς Φελντέιν, Νίκος Παππάς, Κέι Σι Ρίβερς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Τζέιμς Γκιστ, Ντιμίτρις Νίκολς, Πατ Καλάθης, Γιάννης Μπουρούσης και Κρις Σίνγκλετον, καθώς και οι τέσσερις συνεργάτες του Τσάβι Πασκουάλ. Πέραν του Ινίγο Θορθάνο, ο οποίος προστέθηκε στο τεχνικό τιμ, κατόπιν απόφασης του κ. Πασκουάλ συνεχίζουν κανονικά και οι Γιώργος Βόβορας, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος και Νίκος Παππάς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024