Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Πρίντεζη, Αγραβάνη και... sold out με τον ΠΑΟ

Με Πρίντεζη, Αγραβάνη και… sold out με τον ΠΑΟ

Μία ευχάριστη είδηση, τη συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, περίμενε τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Σφαιρόπουλο, τη δεύτερη ημέρα του 2017. Ο Πρίντεζης συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης ήδη πριν τον αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ, αλλά τη Δευτέρα έδειξε πανέτοιμος για το ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου, 21:00. Αντίθετα, στον Ολυμπιακό, δείχνουν να συμβιβάζονται στην ιδέα της απουσίας του αρχηγού τους, Βασίλη Σπανούλη, η θλάση η οποία αποκόμισε στους προσαγωγούς απέναντι στην τουρκική ομάδα θα τον αφήσει εκτός παρκέ για διάστημα 10 ημερών. Sold out το ΣΕΦ!

Μία ευχάριστη είδηση, τη συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, περίμενε τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Σφαιρόπουλο, τη δεύτερη ημέρα του 2017.

Ο Πρίντεζης συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης ήδη πριν τον αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ, αλλά σήμερα έδειξε πανέτοιμος να αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα του β΄ γύρου της α΄ φάσης της Euroleague, ανήμερα των Φώτων (Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου, 21:00).

Στον Ολυμπιακό, όμως δείχνουν να συμβιβάζονται στην ιδέα της απουσίας του αρχηγού τους, Βασίλη Σπανούλη, η θλάση η οποία αποκόμισε στους προσαγωγούς απέναντι στην τουρκική ομάδα θα τον αφήσει εκτός παρκέ για διάστημα 10 ημερών. Στην ομάδα του Πειραιά λένε πως η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη και μόνο έκπληξη θα θεωρηθεί αν ο Σπανούλης βρεθεί στη δωδεκάδα στο ΣΕΦ την ερχόμενη Παρασκευή.

Εκτός από τον βασικό πάουερ φόργουορντ, Γιώργο Πρίντεζη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να υπολογίζει και στον Δημήτρη Αγραβάνη. Ο 22χρνος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον ώμο, έβγαλε μέρος της προπόνησης και θα είναι παρών στο παρκέ έτοιμος να αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Στην προπόνηση συμμετείχε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ντομινίκ Ουότερς. Ο αντικαταστάτης του Ντάνιελ Χάκετ στην ερυθρόλευκη περιφέρεια, δεν έχει προλάβει μεν να ενσωματωθεί πλήρως, αφού βρίσκεται μόνο λίγες ημέρες στην Αθήνα, αλλά αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του απέναντι στους «πράσινους».

Οι οργανωτικές ικανότητές του και η ευχέρειά του στο σκοράρισμα κρίνονται αναγκαίες εν τη απουσία του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024