Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνοπλος στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός εν όψει Αρμάνι

Πάνοπλος στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός εν όψει Αρμάνι

Απαρτία είχε στην προπόνηση της Δευτέρας (23/1) ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος. Τόσο ο Κώστας Παπανικολάου, όσο και ο Πάτρικ Γιανγκ επέστρεψαν, μετά την απουσία τους από τη νίκη επί του Κοροίβου στο ΣΕΦ, την Κυριακή (22/1). Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει κατά σειρά Αρμάνι Μιλάνο, Μπάμπεργκ και Παναθηναϊκό και η συμμετοχή όλων στην προπόνηση ήταν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για τους «ερυθρόλευκους».

Απαρτία είχε στην προπόνηση της Δευτέρας (23/1) ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος. Τόσο ο Κώστας Παπανικολάου, όσο και ο Πάτρικ Γιανγκ επέστρεψαν, μετά την απουσία τους από τη νίκη επί του Κοροίβου στο ΣΕΦ, την Κυριακή (22/1).

Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει κατά σειρά Αρμάνι Μιλάνο, Μπάμπεργκ και Παναθηναϊκό και η συμμετοχή όλων στην προπόνηση ήταν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Κώστας Παπανικολάου έμεινε εκτός δωδεκάδας απέναντι στην ομάδα της Αμαλιάδας για να ξεκουραστεί. Ο σμολ φόργουρντ των Πειραιωτών ήταν από τους κορυφαίους στην ευρεία νίκη, 92-62, επί της Μπασκόνια στο ΣΕΦ την περασμένη Παρασκευή, βρίσκεται σε αγωνιστική φόρμα και κρίθηκε απαραίτητο να πάρει ανάσες, καθώς πάνω του στηρίζει πολλά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος «πατάει» καλύτερα από ποτέ φέτος σε αυτό το διάστημα είχε μικροτραυματισμό στον αγκώνα.

Η πτήση με προορισμό το Μιλάνο είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (24/1) στις 14:45. Ο δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα της Euroleague, Ολυμπιακός, θέλει νίκη πάση θυσία, η οποία αν επιτευχθεί θα είναι η 14η σε 19 αγωνιστικές.

O συγκεκριμένος αντίπαλος μάλιστα ενδείκνυται για μία ακόμη εκτός έδρας νίκη, καθώς βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία (5-13), ενώ πριν το θετικό αποτέλεσμα επί της Γαλατασαράι στην Ιταλία την περασμένη εβδομάδα μετρούσε 10 σερί ήττες.

Ακολουθεί η Μπάμπεργκ, ομάδα που έχει δυσαρεστήσει τους «ερυθρόλευκους» τις τρεις τελευταίες φορές που συναντήθηκαν. Στον Ολυμπιακό αισθάνονται πως έχει φτάσει η ώρα να χαμογελάσουν απέναντι στην ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι την Παρασκευή (27/1, 21:00).

Τη Δευτέρα (30/1), ο Ολυμπιακός δίνει το 3ο και τελευταίο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό μέσα στον Ιανουάριο, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ, για την Α1.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Μια φωτόλουστη χρονιά!

Το μότο των ιθυνόντων είναι «δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024