Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πασκουάλ: «Αφιερώνω τη νίκη στους φιλάθλους μας για τα γενέθλια του συλλόγου»

Πασκουάλ: «Αφιερώνω τη νίκη στους φιλάθλους μας για τα γενέθλια του συλλόγου»

Στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για τα γενέθλια του συλλόγου και τον Ραούλ Χιμένεθ αφιέρωσε ο Τσάβι Πασκουάλ το αποψινό μεγάλο «διπλό» των «πράσινων». «Πρώτον, θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους μας», είπε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Είναι μια σημαντική μέρα για εκείνους καθώς ο Παναθηναϊκός γιορτάζει τα γενέθλιά του. 109 χρόνια ιστορίας για τον σύλλογο. Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά στους φιλάθλους και την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Δεύτερον, θα ήθελα να την αφιερώσω σε έναν Ισπανό προπονητή που σήμερα έφυγε από τη ζωή, τον Ραούλ Χιμένεθ και στην οικογένειά του».

Στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για τα γενέθλια του συλλόγου και τον Ραούλ Χιμένεθ αφιέρωσε ο Τσάβι Πασκουάλ το αποψινό μεγάλο «διπλό» των «πράσινων».

«Πρώτον, θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους μας», είπε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Είναι μια σημαντική μέρα για εκείνους καθώς ο Παναθηναϊκός γιορτάζει τα γενέθλιά του. 109 χρόνια ιστορίας για τον σύλλογο. Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά στους φιλάθλους και την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Δεύτερον, θα ήθελα να την αφιερώσω σε έναν Ισπανό προπονητή που σήμερα έφυγε από τη ζωή, τον Ραούλ Χιμένεθ και στην οικογένειά του.

»Ήταν ένα όμορφο ματς που απόλαυσε ο κόσμος. Ξέραμε πριν το ματς ότι η Γαλατά παίζει τελευταία εξαιρετικό μπάσκετ και θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον προπονητή της ομάδας. Πως πασάρουν και σουτάρουν εξαιρετικά τη μπάλα. Γνωρίζαμε πριν το ματς πως το έργο μας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο γι’ αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη μας. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά σιγά-σιγά, βήμα-βήμα καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Η Γαλατά κατάφερε εκμεταλλευόμενη τα δικά μας λάθη να επιστρέψει ξανά αλλά τελικά αντέξαμε και πήραμε τη νίκη γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024