Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δώρο» της Μπάμπεργκ στον Παναθηναϊκό, «έπιασε» Διαμαντίδη ο Ζήσης

«Δώρο» της Μπάμπεργκ στον Παναθηναϊκό, «έπιασε» Διαμαντίδη ο Ζήσης

H αδιάφορη Μπάμπεργκ απασφάλισε τη «βόμβα» της 25ης αγωνιστικής στην Euroleague, βάζοντας σε... μπελάδες την Αναντολού Εφές και κάνοντας ένα απρόσμενο δώρο στον Παναθηναϊκό. Η γερμανική ομάδα πέρασε νικηφόρα με 87-68 από την Κωνσταντινούπολη, αυξάνοντας χωρίς... αντίκρισμα το ρεκόρ της σε 9-16, καθώς δεν προλαβαίνει το τρένο που οδηγεί στα πλέι οφ.

H αδιάφορη Μπάμπεργκ απασφάλισε τη «βόμβα» της 25ης αγωνιστικής στην Euroleague, βάζοντας σε… μπελάδες την Αναντολού Εφές και κάνοντας ένα απρόσμενο δώρο στον Παναθηναϊκό. Η γερμανική ομάδα πέρασε νικηφόρα με 87-68 από την Κωνσταντινούπολη, αυξάνοντας χωρίς… αντίκρισμα το ρεκόρ της σε 9-16, καθώς δεν προλαβαίνει το τρένο που οδηγεί στα πλέι οφ.

Στον αντίποδα, οι Τούρκοι έχουν πλέον ρεκόρ 13-12, έχασαν την ευκαιρία να ισοβαθμήσουν με Παναθηναϊκό και Μπασκόνια (14-11), ενώ πλέον αισθάνονται την… ανάσα της Νταρουσάφακα, που ακολουθεί στην 9η θέση.

Πρώτοι σκόρερ των νικητών οι Ραντόσεβιτς (16π.) και Μέλι (16π.), ενώ τους ακολούθησαν σε απόδοση οι Λο (15π.) και Μίλερ (14π.).

Η αναμέτρηση αυτή, πάντως, ήταν ξεχωριστή για τον Νίκο Ζήση (4π., 5ασ.), καθώς ο Έλληνας γκαρντ έφτασε τις 278 συμμετοχές στην Euroleague, πιάνοντας στην τρίτη θέση τον Δημήτρη Διαμαντίδη (σ.σ. 278 παιχνίδια έχει και ο Φελίπε Ρέγιες, αλλά παίζει απόψε με τον Ερυθρό Αστέρα).

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο με 315 συμμετοχές. Από την Αναντολού ξεχώρισε ο Οσμάν με 15 πόντους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024