Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προπονήθηκε έπειτα από έναν μήνα ο Σλούκας

Προπονήθηκε έπειτα από έναν μήνα ο Σλούκας

Μετά από περίπου ένα μήνα αποχής από την αγωνιστική δράση ο Κώστας Σλούκας πάτησε και πάλι παρκέ και συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της Φενερμπαχτσέ. Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος είχε τεθεί «νοκ-άουτ», λόγω επέμβασης αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπιζε στο αριστερό γόνατο, «έβγαλε» κανονικά την σημερινή προπόνηση της Φενέρ, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (31/3, 29η αγωνιστική στην Euroleague).

Μετά από περίπου ένα μήνα αποχής από την αγωνιστική δράση ο Κώστας Σλούκας πάτησε και πάλι παρκέ και συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της Φενερμπαχτσέ.

Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος είχε τεθεί «νοκ-άουτ», λόγω επέμβασης αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπιζε στο αριστερό γόνατο, «έβγαλε» κανονικά την σημερινή προπόνηση της Φενέρ, εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (31/3, 29η αγωνιστική στην Euroleague).

Ωστόσο δεν γνωστοποιήθηκε αν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στη «μάχη» που θα δώσει με τη «Βασίλισσα», προκειμένου να κάνει ακόμη ένα βήμα για την εξασφάλιση της θέσης της στην τετράδα, που δίνει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της Euroleague.

To διάστημα της απουσίας του Κώστα Σλούκα, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είχε χάσει τους 10.2 πόντους και τις 4.5 ασίστ που είχε μέσο όρο ο Έλληνας γκαρντ στην Euroleague.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024