Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φώτσης και τρεις Αμερικανοί δεν μπήκαν στο πούλμαν του ΠΑΟ

Φώτσης και τρεις Αμερικανοί δεν μπήκαν στο πούλμαν του ΠΑΟ

Την έντονη αντίδραση ορισμένων παικτών προκάλεσε η απόφαση του «ισχυρού άνδρα» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, να γυρίσει οδικώς η αποστολή της ομάδας απο την Κωνσταντινούπολη ως τιμωρία για την κάκιστη εμφάνιση στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, που «σκούπισε» το «τριφύλλι» με 3-0 στα πλέι οφ της Euroleague. Συγκεκριμένα, οι Σίνγκλετον, Τζέιμς, Γκάμπριελ και Φώτσης αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο πούλμαν και θα γυρίσουν στην Αθήνα αεροπορικώς με εισιτήρια που έκλεισαν οι ίδιοι. Μάλιστα, η διοίκηση θα έχει σύσκεψη με τον Τσάβι Πασκουάλ, όταν επιστρέψει, για να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι... αντάρτες!

Την έντονη αντίδραση ορισμένων παικτών προκάλεσε η απόφαση του «ισχυρού άνδρα» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, να γυρίσει οδικώς η αποστολή της ομάδας απο την Κωνσταντινούπολη ως τιμωρία για την κάκιστη εμφάνιση στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, που «σκούπισε» το «τριφύλλι» με 3-0 στα πλέι οφ της Euroleague.

Συγκεκριμένα, οι Σίνγκλετον, Τζέιμς, Γκάμπριελ και Φώτσης αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο πούλμαν και θα γυρίσουν στην Αθήνα αεροπορικώς με εισιτήρια που έκλεισαν οι ίδιοι.

Μάλιστα, ο Σίνγκλετον αφίχθη πρώτος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και φέρεται να ήταν εκνευρισμένος και να έχει ήδη ζητήσει τη λύση της συνεργασίας του με τους «πράσινους».

Σύμφωνα, μάλιστα, με την ισπανική «Mundo Deportivo», η Μπαρτσελόνα έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Σίνγκλετον, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον γνωρίζει και να τον εμπιστεύεται από τη συνεργασία τους στην Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι «μπλαουγκράνα» παρακολουθούν τις εξελίξεις στο «πράσινο στρατόπεδο» και… καραδοκούν για να επισημοποιήσουν την κίνηση της.

Την ίδια στιγμή, τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι και ο Τσάβι Πασκουάλ είναι απογοητευμένος από την αλλαγή της επιστροφής, αλλά και από την αντίδραση των παικτών, με τον Καταλανό να εξετάζει πολύ σοβαρά ακόμη και την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

Ήδη, όπως έγινε γνωστί, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής μεταξύ της διοίκησης του Παναθηναϊκού και του Πασκουάλ με κυριώς θέμα την «ανταρσία» των τεσσάρων παικτών που αναμένεται να τιμωρήθούν παραδειγματικά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μάχες «επιβίωσης» στα playout της Super League

Mάχη για την επιβίωσή τους στην Super League δίνουν αρκετές ομάδες στην 5η αγωνιστική των playout.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024