Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φαβορί τον Ολυμπιακό έχρισε ο Περάσοβιτς

Φαβορί τον Ολυμπιακό έχρισε ο Περάσοβιτς

O τεχνικός της Αναντολού Εφές, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Euroleague, εν όψει του πέμπτου προημιτελικού στο ΣΕΦ και με τη σειρά στο 2-2. Ωστόσο, ο Κροάτης υπογράμμισε ότι η τουρκική ομάδα μπορεί με καλό μπάσκετ και συγκέντρωση να πετύχει και πάλι το break και να «αρπάξει» αυτή το τελευταίο «εισιτήριο» για την Πόλη.

O τεχνικός της Αναντολού Εφές, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Euroleague, ενόψει του πέμπτου προημιτελικού στο ΣΕΦ και με τη σειρά στο 2-2.

Ωστόσο, ο Κροάτης υπογράμμισε ότι η τουρκική ομάδα μπορεί με καλό μπάσκετ και συγκέντρωση να πετύχει και πάλι το break και να «αρπάξει» αυτή το τελευταίο «εισιτήριο» για την Πόλη.

«Ερχόμαστε στο πέμπτο και τελευταίο ματς. Το 2-2 στη σειρά δείχνει πως οι ομάδες είναι ισάξιες και παίζουν στο ίδιο επίπεδο. Θα διεκδικήσουν την πρόκριση δύο ισάξιες ομάδες», είπε αρχικά ο Περάσοβιτς και πρόσθεσε: «Αν σκεφτεί κανείς πως παίζουμε στην Αθήνα, τότε το φαβορί για την πρόκριση είναι ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, μπορούμε να νικήσουμε στο ΣΕΦ αν παίξουμε καλό μπάσκετ και είμαστε συγκεντρωμένοι».

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός σέντερ της Αναντολού Εφές, Άλεξ Κερκ, είπε: «Οι ομάδες θα είναι έτοιμες παιχνίδι. Γνωρίζονται πολύ καλά. Το πέμπτο και το τελευταίο ματς στην έδρα του Ολυμπιακού θα είναι πολύ συναρπαστικό και υψηλού επιπέδου. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να νικήσουμε. Ελπίζω να επιστρέψουμε νικητές έχοντας υψηλά ποσοστά ευστοχίας κι έχοντας παίξει καλή άμυνα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024