Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Nα κάνουμε πράξη όσα έχουμε πει...» το σύνθημα Σφαιρόπουλου

«Nα κάνουμε πράξη όσα έχουμε πει…» το σύνθημα Σφαιρόπουλου

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Κωντσταντινούπολη, εκεί όπου το τριήμερο 19-21/5 θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ της Euroleague, με τον τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει ότι είναι ώρα για πράξεις και όχι για λόγια. «Πρέπει να συγκεντρωθούμε για τα παιχνίδια που έρχονται», είπε ο Σφαιρόπουλος πριν την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Κωντσταντινούπολη, εκεί όπου το τριήμερο 19-21/5 θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ της Euroleague, με τον τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει ότι είναι ώρα για πράξεις και όχι για λόγια.

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε για τα παιχνίδια που έρχονται», είπε ο Σφαιρόπουλος πριν την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής για να προσθέσει:

«Είναι μια στιγμή που δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Πιο πολύ πρέπει να κάνουμε πράξη μέσα στο γήπεδο όσα έχουμε πει. Η ομάδα έχει δουλέψει σε λεπτομέρειες τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.

Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η αυτοσυγκέντρωσή μας, η προετοιμασία μας η πνευματική, ώστε την Παρασκευή (19/5) να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση. Η διάκριση έρχεται μέσα από συνδυασμό πραγμάτων. Παίζει ρόλο και ποιος το θέλει πιο πολύ, αλλά όλοι το θέλουν πολύ.

Πρέπει να το δείξεις και στο παρκέ. Είναι η πνευματική ετοιμότητα, είναι η προσωπικότητα, είναι η εμπειρία, είναι η πίστη στο πλάνο, είναι η εφαρμογή του πλάνου, είναι όλα αυτά μαζί».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης, είπε: «Είναι μεγάλη επιτυχία το ότι βρισκόμαστε εδώ. Η προσπάθεια και οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Έχουμε παίξει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο και ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Ντε Κολό και Τεόντοσιτς είναι δύο από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη.

Όλη η ομάδα εξαρτάται από αυτούς καθώς οι υπόλοιποι συμπληρώνουν αυτούς τους δύο. Δεν είναι τόσο εύκολο να τους περιορίσουμε όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024