Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι» είπε ο Πασκουάλ

«Να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι» είπε ο Πασκουάλ

Η ενότητα στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού είναι το ζητούμενο για τον Τσάβι Πασκουάλ. Αυτό άλλωστε υπογράμμισε ο τεχνικός των «πράσινων» κατά τη Media Day της ομάδας, παραμονή του πρώτου εντός έδρας αγώνα του «τριφυλλιού» στην Euroleague, απέναντι στην Μπάμπεργκ (19/10, 21:15).

Η ενότητα στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού είναι το ζητούμενο για τον Τσάβι Πασκουάλ. Αυτό άλλωστε υπογράμμισε ο τεχνικός των «πράσινων» κατά τη Media Day της ομάδας, παραμονή του πρώτου εντός έδρας αγώνα του «τριφυλλιού» στην Euroleague, απέναντι στην Μπάμπεργκ (19/10, 21:15).

«Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και το πρώτο που πρέπει να δείξουμε είναι ότι η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι ενωμένη», είπε αρχικά ο Καταλανός και πρόσθεσε: «Ότι δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο και αύριο πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Όπως δείξαμε πέρυσι, όταν είμαστε μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Δεύτερον πρέπει να παίξουμε με σωστό τρόπο.

Ως τώρα μόνο μία μέρα δεν το κάναμε. Σίγουρα αύριο πρέπει να δείξουμε σε όλους καλή εικόνα. Καλύτερη άμυνα, καλύτερη επίθεση, καλύτερη συγκέντρωση και πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Γιατί από την αρχή της σεζόν χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και βολές. Αυτό συμβαίνει καμιά φορά και αλλάζει στην πορεία, όμως είναι ώρα να αρχίσουμε να παίζουμε σωστά και να νικήσουμε».

Αναφερόμενος στο δυναμικό της γερμανικής ομάδας, είπε: «Έχουν νέο ρόστερ. Εκαναν καλή δουλειά το καλοκαίρι, γιατί ήταν δύσκολο γι’ αυτούς, αλλά έκαναν εξαιρετική δουλειά. Όπως κι εμείς, έχουν νέους παίκτες, είναι νέα ομάδα, αλλά έπαιξαν πολύ καλά με τη Μακάμπι ως έξι λεπτά πριν το τέλος, πριν ο Τζάκσον παίξει απίστευτα για τη Μακάμπι. Θεωρώ ότι η Μπάμπεργκ παίζει πολύ καλά, έχει εξαιρετικό προπονητή και θα είναι δύσκολο να νικήσουμε αύριο».

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, τόνισε: «Σίγουρα δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτήν την εβδομάδα. Ελπίζουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να είναι σκληροτράχηλη η ομάδα μας και να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος παίκτης από την Μπάμπεργκ που πρέπει να εστιάσουμε. Είναι η Euroleague, όποιος παίζει σε αυτό το επίπεδο είναι καλός».

Μιλώντας για την πρώτη του εμπειρία από την Euroleague, ανέφερε: «Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Αρχίζουμε και βρισκόμαστε μεταξύ μας, ελπίζω το μέλλον να είναι καλό».

Οσο για το αν είναι… υπό κατασκευή ο Παναθηναϊκός, είπε: «Σίγουρα, είμαστε πολλά καινούρια παιδιά. Κάποιοι μπήκαν μετά την Εθνική, δεν έχετε δει ακόμα τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, ο Νικ Καλάθης υπογράμμισε «Θα είμαστε έτοιμοι. Είναι μεγάλο ματς όπως όλα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την νίκη. Οι γκαρντ είναι το κλειδί. Πρέπει να κόψουμε τον ρυθμό των Χάκετ και Ζήση. Κάθε ματς στην Euroleague θα είναι δύσκολο».

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024