Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θα μας τρελάνουν;

Θα μας τρελάνουν;

Εχουν βαλθεί να τρελάνουν τους οπαδούς τους ο μπασκετικός Ολυμπιακός και ο μπασκετικός Παναθηναϊκός; Ποιο είναι τελικά το αληθινό τους πρόσωπο; Και ποιες είναι οι αληθινές τους δυνατότητες;

Εχουν βαλθεί να τρελάνουν τους οπαδούς τους ο μπασκετικός Ολυμπιακός και ο μπασκετικός Παναθηναϊκός; Ποιο είναι τελικά το αληθινό τους πρόσωπο; Και ποιες είναι οι αληθινές τους δυνατότητες;

Αδύνατο να μην τα σκέφτεσαι όλα αυτά παρακολουθώντας τις δυο νίκες, που έκαναν οι ελληνικές ομάδες το προηγούμενο διήμερο: ο ΠΑΟ έκανε την πάμπλουτη Χίμκι να μοιάζει ομαδούλα και ο Ολυμπιακός πήγε και κέρδισε στην έδρα της την πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρ. Είναι ανεξήγητα αυτά; Όχι ακριβώς.

Η διαχείριση κρίσεων

Η περίπτωση του ΠΑΟ είναι πιο απλή. Ο ΠΑΟ έχει μια αρκετά γεμάτη ομάδα – έχει δεδομένα περισσότερους παίκτες από πέρυσι και δεν εξαρτάται σχεδόν από κανένα: ακόμα κι ο Νικ Καλάθης φέτος δεν είναι αναντικατάστατος. Εχει μια έλλειψη στα φορ, κυρίως γιατί ο Ογκαστ είναι ακόμα άγουρος, κι αυτό σε κάποιες περιπτώσεις του κοστίζει. Εχει, όμως, ένα σπουδαίο προπονητή και δεν θα βαρεθώ να το λέω: ο Τσάβι Πασκουάλ είναι η περίπτωση του κόουτς που παραδίδει μαθήματα.

Τελείως διαφορετική ιστορία

Ο Ολυμπιακός είναι τελείως διαφορετική ιστορία. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μια ομάδα χτισμένη γύρω από τον Σπανούλη, δεν μπορεί να κριθεί παρά μόνο όταν ο αρχηγός επιστρέψει. Όπως δεν χρειάζεται να υπάρχει κατάθλιψη στις ήττες, έτσι δεν μπορεί να αποθεώνονται οι πάντες στις νίκες. Ωστόσο κάποια συμπεράσματα είναι πιστεύω σχετικά εύκολα.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου στο karpetshow.gr

in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024