Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Έλληνας Θεός ο Σπανούλης» δήλωσε ο Τρινκιέρι

«Έλληνας Θεός ο Σπανούλης» δήλωσε ο Τρινκιέρι

«Έλληνα Θεό» αποκάλεσε τον Βασίλη Σπανούλη ο Αντρέα Τρινκέρι, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη πως ο Γιώργος Πρίντεζης είναι ο πιο αποτελεσματικός πάουερ φόργουορντ στη Euroleague. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ανδρών σέβεται τον Ολυμπιακό, αλλά θέλει να δει την Μπάμπεργκ να νικά ξανά τον περυσινό φιναλίστ (σ.σ. οι Πειραιώτες μετρούν μόνο ήττες στο Μπάμπεργκ) στην αναμέτρηση της Πέμπτης (14/12, 21:00), για τη 12η αγωνιστική.

«Έλληνα Θεό» αποκάλεσε τον Βασίλη Σπανούλη ο Αντρέα Τρινκέρι, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη πως ο Γιώργος Πρίντεζης είναι ο πιο αποτελεσματικός πάουερ φόργουορντ στη Euroleague.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ανδρών σέβεται τον Ολυμπιακό, αλλά θέλει να δει την Μπάμπεργκ να νικά ξανά τον περυσινό φιναλίστ (σ.σ. οι Πειραιώτες μετρούν μόνο ήττες στο Μπάμπεργκ) στην αναμέτρηση της Πέμπτης (14/12, 21:00), για τη 12η αγωνιστική.

Ο Ιταλός τεχνικός της Μπάμπεργκ δήλωσε: «Όταν παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό καλείσαι να παίξεις απέναντι σε έναν Έλληνα Θεό, δηλαδή τον Σπανούλη. Και απέναντι στον πιο αποτελεσματικό πάουερ φόργουορντ αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, τον Πρίντεζη.

Κι επιπλέον υπάρχει και κάτι άλλο που δεν θα έπρεπε να ξεχνά κανείς, ότι αντιμετωπίζεις μία από τις κορυφαίες αμυντικές ομάδες της Euroleague. Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, αποτελεσματικά και με σταθερότητα και στα δύο μισά του παρκέ».

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Χάκετ, είπε για το ματς απέναντι στην πρώην ομάδα του: «Δεν θα είναι εύκολο ματς. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Θα είναι σημαντικό για εμάς να μπούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε «μάχη».

Για μένα, είναι ένα ματς απέναντι στην πρώην ομάδα μου. Φυσικά, είναι ιδιαίτερο που θα δω τους παλιούς συμπαίκτες μου. Όταν αρχίσει όμως το ματς, ο μόνος στόχος θα είναι να πάρουμε τη νίκη».

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024