Επιστροφή στις Ειδήσεις

Αθλήματα

Απόψεις

Πολυμέσα

Εργαλεία

Mηχανοκίνητος Αθλητισμός

αθλητικα νεα φορμουλα 1
αθλητικα νεα wrc
αθλητικα νεα motogp
αθλητικα νεα Αλλοι αγώνες

O Αντ. Καρπετόπουλος γράφει για την επιστροφή Σπανούλη

Μην κρύβεστε πίσω του...

Μην κρύβεστε πίσω του...
Αν σε κάτι έκανε κακό η επιστροφή του Σπανούλη είναι ότι δημιούργησε στην ομάδα μια παράξενη μαλθακότητα – ίσως γιατί όλοι περιμένουν από αυτόν πολλά και θυμούνται όσα έχει κάνει...
(Φωτογραφία: Eurokinissi)
Διαβάζω εδώ και δυο μέρες διάφορα για την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη και το πόσο μοιάζει αυτή να έχει μπερδέψει αγωνιστικά τον Ολυμπιακό. Κατά κάποιο τρόπο αποδίδονται σε αυτή οι ήττες από την Μπάμπεργκ και την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα – ακόμα και όποιος δεν το λέει έξω από τα δόντια το αφήνει να εννοηθεί. Το πράγμα έχει ενδιαφέρον: ας το δούμε με την πρέπουσα ψυχραιμία.

Οι κακές τελικές επιθέσεις


Επειδή ο Σπανούλης κατηγορείται κυρίως για την διαχείριση της μπάλας σε τελευταίες επιθέσεις, θα μπορούσα απλά να επισημάνω πως ο Ολυμπιακός κακή διαχείριση τελευταίων επιθέσεων κάνει τα τρία τελευταία χρόνια σχεδόν πάντα: οι ελάχιστες εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Φέτος, ακόμα και σε ματς που κέρδισε ο Ολυμπιακός (με την Φενέρ, με την Αρμάνι με την Μακάμπι) η διαχείριση της μπάλας στο τέλος άριστη δεν ήταν – το πολύ που η ομάδα κέρδισε ήταν δυο βολές μετά από κάποια ατομική προσπάθεια του Παπανικολάου ή του Πρίντεζη.

Η καλύτερα οργανωμένη προσπάθεια έγινε με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Σπανούλη στο ματς με την Ρεάλ: αυτός βρήκε τον Πρίντεζη, σε κίνηση κι όπως έπρεπε για να πάρει το φάουλ – άλλο αν οι βολές χάθηκαν.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του Αντώνη Καρπετόπουλου στο karpetshow.gr

in.gr

2015: Η αθλητική χρονιά που πέρασε σε φωτογραφίες