Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Ρόμπερτς ο Ολυμπιακός με Αρμάνι και ΠΑΟΚ

Χωρίς Ρόμπερτς ο Ολυμπιακός με Αρμάνι και ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Μπράιαν Ρόμπερτς θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (5/1) την Αρμάνι Μιλάνο για την 16η αγωνιστική της Euroleague. Ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σε δεύτερη μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί μια θλάση ελαφράς μορφής κι έτσι θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα για την πρεμιέρα του β΄ γύρου, αλλά και τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (7-1).

Χωρίς τον Μπράιαν Ρόμπερτς θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (5/1) την Αρμάνι Μιλάνο για την 16η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον δικέφαλο στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, υποβλήθηκε σε δεύτερη μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο Ρόμπερτς έχει υποστεί μια θλάση ελαφράς μορφής κι έτσι θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα για την πρεμιέρα του β΄ γύρου, αλλά και τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (7-1).

Πλέον ο παίκτης θα συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας του έως την Δευτέρα (8/1), οπότε και θα διαπιστώσουν οι άνθρωποι των Πειραιωτών αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της επόμενης Παρασκευής (12/1) με την Μπασκόνια στην Ισπανία.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024