Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Όχι» της Euroleague σε Γιαννακόπουλο - Άμεσα το δημοψήφισμα στον ΠΑΟ

«Όχι» της Euroleague σε Γιαννακόπουλο – Άμεσα το δημοψήφισμα στον ΠΑΟ

Το αίτημα αναστολής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση για την τιμωρία του (12μηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα), απορρίφθηκε από την Euroleague. Λίγη ώρα μετά η πράσινη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία γνωστοποιεί ότι θα τηρηθεί όσα έχουν προαναγγελθεί από τον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού» για το δημοψήφισμα.

Το αίτημα αναστολής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση για την τιμωρία του (12μηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα), απορρίφθηκε από την Euroleague, όπερ σημαίνει ότι ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει δικαίωμα να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Πέμπτης των «πράσινων» με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ, για την 22η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Λίγη ώρα μετά η πράσινη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία γνωστοποιεί ότι θα τηρηθεί όσα έχουν προαναγγελθεί από τον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού» για το δημοψήφισμα. Όπως αναφέρεται δεν υπάρχει χρόνος να γίνει το δημοψήφισμα πριν τον αγώνα με τη Μπασκόνια, όμως «ξεκινά άμεσα τις ενέργειες ώστε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αφού ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες, να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση».

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο αγώνας με τους Βάσκους να πάρει τη μορφή «πράσινου» συλλαλητηρίου κατά της Euroleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ο Εφέτης της Euroleague απέρριψε το αίτημα για αναστολή της ποινής που είχε επιβληθεί στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Είναι προφανές πως δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για τη διοργάνωση του δημοψηφίσματος, πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης (8/2) με την Μπασκόνια, με το ερώτημα που έχει θέσει ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γι’ αυτό και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ξεκινά άμεσα τις ενέργειες ώστε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αφού ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες, να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση, μέσω δημοψηφίσματος, το οποίο θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα είναι άμεσα εφαρμόσιμο».

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024