Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δ.Γιαννακόπολος ενημέρωσε ότι θα πάει στο ΟΑΚΑ

Ο Δ.Γιαννακόπολος ενημέρωσε ότι θα πάει στο ΟΑΚΑ

Ανοιχτή επιστολή προς όλες τις ομάδες της Euroleague μέσω... instagram, έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με την οποία ενημερώνει πως δεν πρόκειται να συμμορφωθεί με την τιμωρία που του επιβλήθηκε και θα παρακολουθεί κανονικά τους αγώνες του Παναθηναϊκού.

Ανοιχτή επιστολή προς όλες τις ομάδες της Euroleague μέσω… instagram, έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με την οποία ενημερώνει πως δεν πρόκειται να συμμορφωθεί με την τιμωρία που του επιβλήθηκε και θα παρακολουθεί κανονικά τους αγώνες του Παναθηναϊκού.

Η επιστολή του κ. Γιαννακόπουλου:

«Αγαπητή μπασκετική κοινότητα, όπως όλοι γνωρίζετε, μου έχει επιβληθεί παράνομα από την EuroLeague, μία εταιρεία στην οποία ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι συνιδιοκτήτης, πεντάμηνος αποκλεισμός από τα γήπεδα και πρόστιμο 60.000 δολαρίων.

Ο λόγος γι’ αυτό ήταν το αποκαλούμενο ξέσπασμά μου όταν 30.000 «αποκαλούμενοι φιλάθλοι του μπάσκετ» μπήκαν στον λογαριασμό μου στο Instagram από την 11η χρονη κόρη μου και απείλησαν αυτήν, την σύζυγό μου και τον γιο μου (αντίγραφα έχουν προσκομιστεί στην EuroLeague).

Είμαι σίγουρος ότι ότι όλοι όσοι έχετε βρεθεί στη θέση μου θα έκαναν ακριβώς το ίδιο πράγμα, προκειμένου να προστατεύσετε την οικογένεια σας.

Αυτός ήταν ο λόγος για την τιμωρία μου.

Έχω τιμωρηθεί ως πατέρας και όχι ως μέλος ενός αθλητικού σωματείου.

Εξαιτίας όλων των παραπάνω, δεν πρόκειται να συμμορφωθώ με την προαναφερθείσα ποινή, η οποία ίσως έχει ως αποτέλεσμα να πληρώσω περαιτέρω πρόστιμα από 30 έως 280 χιλιάδες ευρώ για κάθε φορά που παρακολουθώ την ομάδα στην οποία επένδυσα χρόνο, ενέργεια και χρήματα.

Κύριε Μπερτομέου και όλα τα μέλη της μπασκετικής κοινότητας, ελπίζω να αισθάνεστε καλά γι’ αυτή την απόφαση και πάνω απ’ όλα εύχομαι… να αισθάνεστε αφοσίωση».

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024