Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ετοιμος να γίνει ο ηγέτης της ΤΣΣΚΑ δήλωσε ο Τεόντοσιτς

Ετοιμος να γίνει ο ηγέτης της ΤΣΣΚΑ δήλωσε ο Τεόντοσιτς

Ο Μίλος Τεόντοσιτς παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην ρώσικη ιστοσελίδα «sport-express.ru», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον Ολυμπιακό και τα τέσσερα χρόνια που πέρασε φορώντας την «ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχαςστην ρώσικη ιστοσελίδα «sport-express.ru», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον Ολυμπιακό και τα τέσσερα χρόνια που πέρασε φορώντας την «ερυθρόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενος. Για μένα είναι πρόκληση. Ξέρω την δυναμική και την ιστορία της ΤΣΣΚΑ, που είναι τεράστια. Η ΤΣΣΚΑ είναι μία από τις τρεις ή ακόμα από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ελπίζω να βοηθήσω».

-Έχεις συζητήσει με τον Αντρέι Βατούτιν και τον προπονητή Γιόνας Καζλάουσκας τον ρόλο σου στην ομάδα;
«Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Αλλά ο πλέι μέικερ πρέπει να είναι ο ηγέτης της ομάδας. Και εγώ είμαι έτοιμος για αυτόν το ρόλο στην ΤΣΣΚΑ».

-Η μεταγραφή σου ήταν μία από τις πιο ηχηρές στην ιστορία του ρωσικού μπάσκετ. Πιστεύεις ότι αυτό αυξάνει τις απαιτήσεις από σένα;
«Μάλλον. Αλλά για να πω την αλήθεια., έχω συνηθίσει να αγωνίζομαι κάτω από πίεση. Οπότε δεν θα είναι πρόβλημα. Βασικά, όλοι οι παίκτες που θα είμαστε στην ΤΣΣΚΑ την ερχόμενη σεζόν πρέπει να νιώθουμε πίεση. Αυτό είναι το φυσιολογικό όταν μιλάμε για μια τόσο μεγάλη ομάδα. Όσο πιο ισχυρή είναι μια ομάδα, τόσο περισσότερες είναι οι απαιτήσεις».

-Τι σου είπαν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο Θοδωρής Παπαλουκάς;
«Με τον Θοδωρή παίξαμε μαζί δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και συχνά μου μιλούσε για την ΤΣΣΚΑ για το πόσο άνετα ήταν στη Μόσχα και πόσο καλά οργανωμένη είναι η ομάδα. Τα ίδια ισχύουν και για τον Ίβκοβιτς. Αν θυμάμαι καλά δούλεψε τρία χρόνια στην ΤΣΣΚΑ, έτσι; Έμαθα πολλά για τη ζωή στη Ρωσία από αυτόν».

-Οι Έλληνες οπαδοί είναι γνωστοί για την ένθερμη υποστήριξή τους. Θα σου λείψουν;
«Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό. Είναι άσχημο που κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου εκεί δεν τους κάναμε υπερήφανους μια κάποιο μεγάλο τίτλο. Ελπίζω στην ΤΣΣΚΑ να είναι διαφορετικά».

-Πέρυσι, ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα ήταν τα βασικά φαβορί για την Ευρωλίγκα. Πως εξηγείς την αποτυχία με τον αποκλεισμό στους «8» από τη Σιένα;
«Ξέρεις, δεν είναι το καλύτερο για μένα να μιλώ για τον Ολυμπιακό. Πλέον, είμαι παίκτης της ΤΣΣΚΑ και δεν έχει νόημα να μιλάω για την προηγούμενη ομάδα μου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024