Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Ψήνεται» το σενάριο για Ομπράντοβιτς στους Ντιτρόιτ Πίστονς

«Ψήνεται» το σενάριο για Ομπράντοβιτς στους Ντιτρόιτ Πίστονς

Ως υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Ντιτρόιτ Πίστονς, εμφανίζεται, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού αποτελεί τη μία από τις δύο λύσεις που έχει καταλήξει ο Τζο Ντούμαρς για την αντικατάσταση του Φρανκ Λόρες και μάλιστα, η πρόταση που αναμένεται να γίνει στον Σέρβο κόουτς θα αγγίζει τα 4 εκατ. δολάρια τον χρόνο. Την ίδια ώρα, ο ίδιος ο «Ζοτς» παραχωρώντας συνέντευξη στην ιστοσελίδα «El Juego De Naismith», δήλωσε έτοιμος για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του...

Ως υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Ντιτρόιτ Πίστονς, εμφανίζεται, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού αποτελεί τη μία από τις δύο λύσεις που έχει καταλήξει ο Τζο Ντούμαρς για την αντικατάσταση του Φρανκ Λόρες και μάλιστα, η πρόταση που αναμένεται να γίνει στον Σέρβο κόουτς θα αγγίζει τα 4 εκατ. δολάρια τον χρόνο.

Την ίδια ώρα, ο ίδιος ο «Ζοτς» παραχωρώντας συνέντευξη στην ιστοσελίδα «El Juego De Naismith», δήλωσε έτοιμος για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, καθώς πλέον δεν είναι αρνητικός στο υπερατλαντικό ταξίδι, το οποίο μέχρι και πρόσφατα αρνιόταν. Μετά από μία σεζόν που απείχε από τα αγωνιστικά δρώμενα, η επιστροφή του στα παρκέ είναι πιο κοντά από ποτέ και σε συνέντευξη που παραχώρησε, επανέλαβε την πρόθεσή του να μετακομίσει στο NBA, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδα όπου θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

«Όταν πήρα την απόφαση να μην προπονήσω κάποια ομάδα αυτή τη σεζόν, ήταν γιατί μετά από 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξω παραστάσεις τόσο ξαφνικά. Και πίστευα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ξεκουραστώ. Είχα πει σε όλους πως δεν θα βρίσκομαι σε κάποιο πάγκο μέχρι τον προσεχή Ιούνιο. Εάν δεχθώ κάποια πρόταση για την επόμενη σεζόν, θα το συζητήσω με την οικογένειά μου, αλλά πάνω από όλα θα βάλω το κατά πόσο αυτή η προοπτική θα με κάνει εμένα χαρούμενο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Έχοντας δει την μέχρι τώρα πορεία του ΝΒΑ, είμαι σίγουρος πως όχι μόνο εγώ, αλλά και άλλοι Ευρωπαίοι προπονητές θα μπορούσαν να δουλέψουν εκεί.

Δεν γνωρίζω αν κάποια ομάδα θα μου κάνει πρόταση από τις ΗΠΑ, αλλά μέχρι τώρα καμία δεν με έχει προσεγγίσει, καθώς κι εγώ προτιμούσα να ζω στην Ευρώπη.

Πλέον, όμως, έχω κάποιες αμφιβολίες. Αν μια σπουδαία ομάδα του NBA μου κάνει πρόταση, τότε θα σκεφτώ πολύ την πρόταση και πιθανότατα να πάω. Το σίγουρο είναι πως δεν θα ήθελα να προπονήσω μια ομάδα που δεν θα έχει τύχη να μπει τουλάχιστον στα πλέι οφ. Μέχρι σήμερα, δεν είχα καμία επαφή».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Ο Ιωαννίδης βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Σπόρτινγκ»

Νέο δημοσίευμα στην Πορτογαλία το οποίο αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024