Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονιστική ιστορία 19χρονης αθλήτριας με όγκο στο κεφάλι

Συγκλονιστική ιστορία 19χρονης αθλήτριας με όγκο στο κεφάλι

Μια συγκλονιστική ιστορία έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου μια 19χρονη κοπέλα, αθλήτρια του αμερικάνικου κολεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και τις απομένουν λίγες ημέρες ζωής. Η Λόρεν Χιλ, όπως είναι το όνομά της, διαγνώστηκε με καρκίνο τον περασμένο Νοέμβριο και σύμφωνα με τους γιατρούς θα έχει «σβήσει» μέχρι το τέλος του χρόνου.

Μια συγκλονιστική ιστορία έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου μια 19χρονη κοπέλα, αθλήτρια του αμερικάνικου κολεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και τις απομένουν λίγες ημέρες ζωής.

Η Λόρεν Χιλ, όπως είναι το όνομά της, διαγνώστηκε με καρκίνο τον περασμένο Νοέμβριο και σύμφωνα με τους γιατρούς θα έχει «σβήσει» μέχρι το τέλος του χρόνου.

Με χημειοθεραπείες και άλλες τακτικές συνέχισε να παίζει μπάσκετ, ενώ κατάφερε να μπει και στο πανεπιστήμιο όμως ήθελε να προλάβει να παίξει και σαν αθλήτρια του κολεγιακού πρωταθλήματος.

Έτσι το NCAA γνωστοποίησε πως ως ελάχιστη τιμή, θα τροποποιήσει μέρος του προγράμματός του με σκοπό η 19χρονη να προλάβει να αγωνιστεί μια ακόμη φορά με τη φανέλα του κολεγίου της, του «Mount St. Joseph».

Συγκεκριμένα το πρώτο ματς θα γίνει στις 2 Νοεμβρίου, αντί για τις 15 που ήταν προγραμματισμένο.

«Κανείς δεν ξέρει πραγματικά πόσο χρόνο έχει, μπορεί να έχω »φύγει» μέχρι αύριο, ή μπορεί να είμαι εδώ για ακόμα έναν χρόνο, γιατί να σταματήσω, γιατί να εγκαταλείψω τη ζωή;», είπε αρχικά σε ένα δελτίο ειδήσεων που παρουσίασε την ιστορία της και συνέχισε εξηγώντας πως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά:

«Δεν έπαιζα φυσιολογικά, ζαλιζόμουν, παραπατούσα, δεν μπορούσα να πιάσω τη μπάλα».

Όσον αφορά την αντίδραση της μετά τη διάγνωση: «Όταν μου είπαν ότι έχω όγκο με διέλυσε, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου».

Παρ’ όλα αυτά το πρώτο πράγμα που ρώτησε ήταν: «Μπορώ να συνεχίσω να παίζω μπάσκετ;».

Ενώ έκλεισε λέγοντας: «Στο βάθος του μυαλού μου περιμένω… περιμένω και είναι πολύ τρομακτικό, αλλά γιατί να σταματήσω, γιατί να μην συνεχίσω να προσπαθώ;»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024