Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η 19χρονη με όγκο στον εγκέφαλο επαιξε, τιμήθηκε και συγκεντρώνει χρήματα

Η 19χρονη με όγκο στον εγκέφαλο επαιξε, τιμήθηκε και συγκεντρώνει χρήματα

Πριν από δύο μήνες είχε κυκλοφορήσει η είδηση μιας 19χρονης αθλήτριας μπάσκετ στην Αμερική, η οποία είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι, με την κατάσταση να είναι μη αναστρέψιμη, αφού όπως είχαν ανακοινώσει οι γιατροί θα έχει «σβήσει» μέχρι το τέλος του χρόνου. Εκείνη όχι μόνο δεν τα παράτησε, αλλά έβαλε στόχο να πραγματοποιήσει το όνειρο της που ήταν να προλάβει να παίξει έστω και μια φορά ως παίκτρια σε ομάδα κολεγιακού πρωταθλήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες πράγμα που έγινε, αφού το NCAA είχε μετακινήσει την έναρξη της σεζόν του, από τις 15 Νοεμβρίου για τις 2 του ίδιου μήνα.

Πριν από δύο μήνες είχε κυκλοφορήσει η είδηση μιας 19χρονης αθλήτριας μπάσκετ στην Αμερική, η οποία είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι, με την κατάσταση να είναι μη αναστρέψιμη, αφού όπως είχαν ανακοινώσει οι γιατροί θα έχει «σβήσει» μέχρι το τέλος του χρόνου.

Εκείνη όχι μόνο δεν τα παράτησε, αλλά έβαλε στόχο να πραγματοποιήσει το όνειρο της που ήταν να προλάβει να παίξει έστω και μια φορά ως παίκτρια σε ομάδα κολεγιακού πρωταθλήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες πράγμα που έγινε, αφού το NCAA είχε μετακινήσει την έναρξη της σεζόν του, από τις 15 Νοεμβρίου για τις 2 του ίδιου μήνα.

H Λόρεν Χιλ, γνωστή και ως «No.22», από το νούμερο της φανέλας της, αγωνίστηκε τελικά όχι σε έναν αλλά σε τέσσερις αγώνες, δείχνοντας για ακόμα μια φορά την ψυχική της δύναμη.

Δείτε το πρώτο καλάθι της στο κολεγιακό πρωτάθλημα:

Πλέον η Λόρεν Χιλ αποσύρεται από την ενεργό δράση, όμως θα παραμείνει στην ομάδα του πανεπιστημίου «Mount St. Joseph» σαν επίτιμη προπονητής.

Με τον τρόπο αυτό το πανεπιστήμιο θα την τιμήσει για όλη αυτή τη «μάχη» που δίνει με την επάρατη νόσο.

Όμως η 19χρονη δεν σταματάει εκεί, αφού εκτός από αυτό, θέλει να μαζέψει χρήματα για την έρευνα, της θεραπείας κατά του καρκίνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Μέσα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, η Χιλ έχει ήδη μαζέψει περισσότερες από 700 χιλιάδες ευρώ για το ίδρυμα πρόληψης και θεραπείας του καρκίνου «The Cure Starts Now Foundation», αφού η ιστορία της έχει πάρει μεγάλη έκταση στα ΜΜΕ και όχι μόνο.

«Από πλευράς της Λόρεν Χιλ, της οικογένειας της, του πανεπιστημίου »Mount St. Joseph», και όλης της μπασκετικής ομάδας μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το NCAA για όλα όσα έκαναν, ώστε να πραγματοποιηθεί το όνειρο της Λόρεν να παίξει σε κολεγιακό πρωτάθλημα.

Αυτή τη στιγμή η Λόρεν θέλει να μείνει ως επίτιμη προπονητής

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και το κοινό που συνεχίζει να στηρίζει τη Λόρεν και τον στόχο της να μαζέψει 1 εκατομμύριο ευρώ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Οι δωρεές μπορούν να γίνονται στο »The Cure Starts Now»», ήταν η επιστολή που έστειλε ο προπονητής της για να ενημερώσει για τα σχέδια της 19χρονης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024