Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόσο... Αντετοκούνμπο αντέχεις σε ένα «all star game»;

Πόσο… Αντετοκούνμπο αντέχεις σε ένα «all star game»;

Γεμάτο... από Γιάννη Αντετοκούνμπο θα είναι το φετινό «all star game» του NBA, το οποίο θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στα γήπεδα «Madison Square Garden» των Νικς και «Barclays Center» των Νετς. Όσον αφορά τον «Greek Freak» αναμένεται να έχει έναν πολύ φορτωμένο Σαββατοκύριακο, αφού αρχικά όπως ανακοίνωσε, θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό καρφωμάτων, όπου αποτελεί και το κύριο γεγονός το βράδυ του Σαββάτου.

Γεμάτο… από Γιάννη Αντετοκούνμπο θα είναι το φετινό «all star game» του NBA, το οποίο θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στα γήπεδα «Madison Square Garden» των Νικς και «Barclays Center» των Νετς.

Ο «Greek Freak» αναμένεται να έχει έναν πολύ φορτωμένο Σαββατοκύριακο, αφού αρχικά όπως ανακοίνωσε, θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό καρφωμάτων, όπου αποτελεί και το κύριο γεγονός το βράδυ του Σαββάτου.

Όμως αυτή δεν θα είναι η μόνη φορά που θα τον δούμε, αφού την Παρασκευή διεξάγεται ο αγώνας των πρωτοετών (rookies) με τους δευτεροετείς (sophomores), με το ΝΒΑ να ανακοινώνει το βράδυ της Τετάρτης πως ο φετινός αγώνας θα έχει μορφή: Αμερικάνοι εναντίον υπόλοιπου κόσμου.

Είναι λοιπόν σχεδόν σίγουρο πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι μέλος της ομάδας του υπόλοιπου κόσμου, αφού όλοι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού τον λατρεύουν.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Αντετοκουνμπο τα πάει εξαιρετικά και στο κομμάτι των ψήφων του κόσμου για το Κυριακάτικο «all star game», αφού μετά από τα πρώτα αποτελέσματα που είχε ανακοινώσει το NBA βρισκόταν συνεχόμενα μέσα στην «8αδα» των γκαρντ.

Έτσι λοιπόν το «all star weekend» το τριήμερο 13 με 15 Φεβρουαρίου, θα έχει ξανά χρώμα… γαλανόλευκο!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024