Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οριστικά 9 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης ο Μπράιαντ

Οριστικά 9 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης ο Μπράιαντ

Επιτυχημένη ήταν η εγχείρηση του Κόμπι Μπράιαντ, με σκοπό την επιδιόρθωση της ρήξης του στροφικού πετάλου στον δεξιό ώμο, με τους Λέικερς να ανακοινώνουν πως το διάστημα της απουσίας του να υπολογίζεται σε εννιά μήνες. Θυμίζουμε πως ο τραυματισμός τους 37χρονου πλέον σούπερ σταρ των «Λιμνανθρώπων», προήλθε από μια προσπάθεια για κάρφωμα, στον αγώνα ενάντια στους Πέλικανς. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η τρίτη σερί χρονιά για τον «Black Mamba» που τελείωσε πολύ νωρίτερα λόγω τραυματισμού.

Επιτυχημένη ήταν η εγχείρηση του Κόμπι Μπράιαντ, με σκοπό την επιδιόρθωση της ρήξης του στροφικού πετάλου στον δεξιό ώμο, με τους Λέικερς να ανακοινώνουν πως το διάστημα της απουσίας του να υπολογίζεται σε εννιά μήνες.

Θυμίζουμε πως ο τραυματισμός τους 37χρονου πλέον σούπερ σταρ των «Λιμνανθρώπων», προήλθε από μια προσπάθεια για κάρφωμα, στον αγώνα ενάντια στους Πέλικανς.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η τρίτη σερί χρονιά για τον «Black Mamba» που τελείωσε πολύ νωρίτερα λόγω τραυματισμού.

Τέλος αν όλα πάνε καλά με την αποθεραπεία του, θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση λίγο πριν την έναρξη της επόμενης σεζόν, για να πραγματοποιήσει την τελευταία του, ίσως, σεζόν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024