Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Ουέστμπρουκ δώρισε αυτοκίνητο σε μια ανύπαντρη μητέρα

Ο Ουέστμπρουκ δώρισε αυτοκίνητο σε μια ανύπαντρη μητέρα

Οι πραγματικά μεγάλοι παίκτες δεν φαίνονται στο γήπεδο, αλλά έξω από αυτό. Μπορεί ο Ράσελ Ουέστμπρουκ να σκοράρει ακατάπαυστά τη φετινή σεζόν, να έχει σημειώσει 11 τριπλ νταμπλ και να οδηγεί σχεδόν μόνος του τους Θάντερ στα πλέι οφ. Παρ'όλα αυτά, αυτό που θα μείνει είναι η κίνηση που έκανε εκτός παρκέ και έδειξε πως εκτός από μεγάλος παίκτης, είναι και «μεγάλος» άνθρωπος. Συγκεκριμένα ο γκαρντ των Θάντερ δώρισε το αυτοκίνητο που κέρδισε ως MVP του All Star Game, στην Κέρστιν Γκονζάλεζ, μια ανύπαντρη μητέρα με δύο παιδιά.

Οι πραγματικά μεγάλοι παίκτες δεν φαίνονται στο γήπεδο, αλλά έξω από αυτό. Μπορεί ο Ράσελ Ουέστμπρουκ να σκοράρει ακατάπαυστά τη φετινή σεζόν, να έχει σημειώσει 11 τριπλ νταμπλ και να οδηγεί σχεδόν μόνος του τους Θάντερ στα πλέι οφ. Παρ’όλα αυτά, αυτό που θα μείνει είναι η κίνηση που έκανε εκτός παρκέ και έδειξε πως εκτός από μεγάλος παίκτης, είναι και «μεγάλος» άνθρωπος.

Συγκεκριμένα ο γκαρντ των Θάντερ δώρισε το αυτοκίνητο που κέρδισε ως MVP του All Star Game, στην Κέρστιν Γκονζάλεζ, μια ανύπαντρη μητέρα με δύο παιδιά.

Μάλιστα την παράδοση του αυτοκινήτου την έκανε ο ίδιος ο παίκτης με τη νεαρή μητέρα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Ήθελα να τιμήσω όλη τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει για να κρατήσει την οικογένεια της ενωμένη. Θέλω να βοηθώ τους άλλους όσο πιο πολύ μπορώ. Σήμερα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να της δείξω πως όλα θα πάνε καλά», ήταν τα λόγια του Ουέστμπρουκ.



Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπάλντοκ: Πίσω από μια επικείμενη μεταγραφή

O Παναθηναϊκός επιδιώκει να προσεγγίζει οτιδήποτε καλό υπάρχει στην αγορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024