Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαχαιρώθηκε παίκτης του NBA σε κλαμπ της Νέα Υόρκης

Μαχαιρώθηκε παίκτης του NBA σε κλαμπ της Νέα Υόρκης

Επεισοδιακή έξοδο είχαν παίκτες του ΝΒΑ στη Νέα Υόρκη. Τα αμερικανικά ΜΜΕ μάλιστα αναφέρουν ότι ο Κρις Κόουπλαντ, φόργουορντ των Πέισερς μαχαιρώθηκε όπως και η σύζυγος του. Στο ίδιο μαγαζί ήταν και οι Πέρο Άντιτς, Τάμπο Σεφολόσα. Οι παίκτες των Χοκς κατηγορούνται για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης την ώρα του περιστατικού (αρνήθηκαν να απομακρυνθούν όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να παρέμβουν στο σκηνικό).

Επεισοδιακή έξοδο είχαν παίκτες του ΝΒΑ στη Νέα Υόρκη. Τα αμερικανικά ΜΜΕ μάλιστα αναφέρουν ότι ο Κρις Κόουπλαντ, φόργουορντ των Πέισερς μαχαιρώθηκε όπως και η σύζυγος του.

Στο ίδιο μαγαζί ήταν και οι Πέρο Άντιτς, Τάμπο Σεφολόσα. Οι παίκτες των Χοκς κατηγορούνται για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης την ώρα του περιστατικού (αρνήθηκαν να απομακρυνθούν όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να παρέμβουν στο σκηνικό).


Ο Πέρο Άντιτς συνοδευόμενος από τους αστυνομικούς


Και το Τάμπο Σεφολόσα…

Η κατάσταση της υγεία του Κόουπλαντ και της συζύγου του είναι σταθερή.

Επίσης όπως αναφέρει η «Daily News» της Νέας Υόρκης, η αστυνομία συνέλαβε έναν 22χρονο που φέρεται να είναι ο δράστης.

Ενώ υπάρχει και μια ακόμα μαχαιρωμένη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο και είναι φίλη του 22χρονου, με τις αρχές να κρίνουν πως μάλλον μαχαιρώθηκε κατά λάθος.


Ο χώρος που συνέβη το περιστατικό…

Ο Κόουπλαντ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη καθώς η ομάδα του θα έπαιζε με την προηγούμενη ομάδα του, τους Νικς, ενώ οι Αντιτς και Σεφολόσα, ήταν στη Νέα Υόρκη για την αναμέτρηση των Χοκς με τους Μπρούκλιν Νετς.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του Μπλίρι. Επίσης δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν οι παίκτες των Χοκς βρίσκονταν μαζί με τον Κόουπλαντ ή βρίσκονταν με διαφορετική παρέα, η οποία αποχωρούσε από το κλαμπ, όταν και συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ο Θρύλος του ΝΒΑ, Λάρι Μπερντ, και πρόεδρος μπασκετικών υπηρεσιών στους Πέισερς δήλωσε για το περιστατικό: «Γνωρίζουμε πως ο Κρις Κόουπλαντ τραυματίστηκε νωρίς το πρωί στη Νέα Υορκη. Ακόμα συλλέγουμε πληροφορίες και θα δώσουμε ενημέρωσε όταν έχουμε νεότερα. Οι σκέψεις μας είναι με τον Κρις και αυτούς που τραυματιστήκαν».

Ενώ και ο αστέρας της ομάδας της Ιντιάνα, Πολ Τζορτζ, έγραψε στο twitter: «Προσεύχομαι για τον αδερφό μου Κρις».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024