Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε επέμβαση τετραπλού μπαϊ πας υποβλήθηκε ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ

Σε επέμβαση τετραπλού μπαϊ πας υποβλήθηκε ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ

Ο Καρίμ-Αμπντούλ Τζαμπάρ υποβλήθηκε σε επέμβαση τετραπλού μπάι πας, όπως ανακοίνωσε το "Ronald Reagan UCLA Medical Center". Ο δόκτωρ Ρίτσαρντ Σέμιν, ο οποίος έκανε την επέμβαση, δήλωσε ότι ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. Ο Αμπντούλ-Τζαμπάρ, ο οποίος την Πέμπτη γιόρτασε τα 68α γενέθλιά του, διαγνώστηκε με καρδιαγγειακό πρόβλημα νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Ο Καρίμ-Αμπντούλ Τζαμπάρ υποβλήθηκε σε επέμβαση τετραπλού μπάι πας, όπως ανακοίνωσε το «Ronald Reagan UCLA Medical Center». Ο δόκτωρ Ρίτσαρντ Σέμιν, ο οποίος έκανε την επέμβαση, δήλωσε ότι ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. Ο Αμπντούλ-Τζαμπάρ, ο οποίος την Πέμπτη γιόρτασε τα 68α γενέθλιά του, διαγνώστηκε με καρδιαγγειακό πρόβλημα νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Ο ύψους 2,18μ. Αμπντούλ-Τζαμπάρ, ο οποίος γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, κατέκτησε τρεις φορές (1967-69) τον τίτλο του NCAA και αναδείχθηκε ισάριθμες φορές πολυτιμότερος παίκτης του φάιναλ φορ της διοργάνωσης με το UCLA. Ο Αμπντούλ-Τζαμπάρ, ο οποίος το 1968 ασπάστηκε το Ισλάμ και άλλαξε το όνομά του, καθώς μέχρι τότε λεγόταν Φέρντιναντ Λιούις (Λιού) Άλσιντορ Τζούνιορ, κατέκτησε έξι τίτλους στις 20 σεζόν που αγωνίστηκε στο NBA.

Πανηγύρισε τους πέντε από αυτούς με τους Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα με τους Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι είχαν επιλέξει τον Αμπντούλ-Τζαμπάρ στο Νο 1 του ντραφτ του 1969. Το 2009 έδωσε με επιτυχία τη μάχη του εναντίον της λευχαιμίας.

Η πρόεδρος των Λέικερς, Τζίνι Μπας, έγραψε στο «twitter» για τον Αμπντούλ-Τζαμπάρ: «Αγαπητή οικογένεια των Λέικερς: Παρακαλώ να στείλετε όλη τη θετική σας ενέργεια στον Αρχηγό μας-Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ. Γίνε σύντομα καλά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024