Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευρωπαϊκή «μάχη» Μακάμπι - Αρμάνι για πρώτη φορά στις ΗΠΑ

Ευρωπαϊκή «μάχη» Μακάμπι – Αρμάνι για πρώτη φορά στις ΗΠΑ

Δύο ευρωπαϊκές ομάδες μπάσκετ θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» στις ΗΠΑ, για πρώτη φορά, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα, η έξι φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αντιμετωπίσει την ιταλική τρεις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Αρμάνι Μιλάνο, σε δύο αγώνες προετοιμασίας. Ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας θα διεξαχθεί στο Σικάγο και στο «United Center» την 1η Οκτωβρίου, ενώ τρεις ημέρες αργότερα, θα αγωνιστούν μπροστά στο κοινό της Νέας Υόρκης στο θρυλικό «Madison Square Garden».

Δύο ευρωπαϊκές ομάδες μπάσκετ θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» στις ΗΠΑ, για πρώτη φορά, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα, η έξι φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αντιμετωπίσει την ιταλική τρεις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Αρμάνι Μιλάνο, σε δύο αγώνες προετοιμασίας.

Ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας θα διεξαχθεί στο Σικάγο και στο «United Center» την 1η Οκτωβρίου, ενώ τρεις ημέρες αργότερα, θα αγωνιστούν μπροστά στο κοινό της Νέας Υόρκης στο θρυλικό «Madison Square Garden».

O εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου δήλωσε: «Μετά από αρκετά χρόνια που στέλνουμε τις ομάδες μας στις ΗΠΑ για το ‘World Tour’ της Ευρωλίγκα, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ευρωπαϊκές ομάδες για πρώτη φορά επί αμερικανικού εδάφους.

Οι Αμερικανοί γνωρίζουν από μπάσκετ και γι’ αυτό πιστεύουμε πως θα ήθελαν να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι επιπέδου Ευρωλίγκα. Η Μακάμπι και η Αρμάνι είναι ιστορικές ομάδες της Ευρωλίγκα, αλλά παράλληλα θεωρούμε πως το στιλ παιχνιδιού τους θα αρέσει στους φιλάθλους του Σικάγου και της Νέας Υόρκης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024