Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Break» και πλεονέκτημα για Κλίπερς και Μπουλς

«Break» και πλεονέκτημα για Κλίπερς και Μπουλς

Οι Κλίπερς συνεχίζουν ασταμάτητοι. Μετά τον αποκλεισμό των πρωταθλητών Σπερς συνεχίζουν με την ίδια δυναμική και στα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας, καθώς νίκησαν μέσα στο Χιούστον τους Ρόκετς με 117-101 και έκαναν το 1-0 στα μεταξύ τους παιχνίδια. Στο Κλίβελαντ ο Ντέρικ Ρόουζ θύμισε τα καλύτερα του και οδήγησε τους Μπουλς στη νίκη μέσα στην έδρα των Καβαλίερς με 99-92. Ο ηγέτης της ομάδας του Σικάγο είχε 25 πόντους και ο Πάου Γκασόλ πρόσθεσε άλλους 21.

Οι Κλίπερς συνεχίζουν ασταμάτητοι. Μετά τον αποκλεισμό των πρωταθλητών Σπερς συνεχίζουν με την ίδια δυναμική και στα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας, καθώς νίκησαν μέσα στο Χιούστον τους Ρόκετς με 117-101 και έκαναν το 1-0 στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η ομάδα του Λος Αντζελες επικράτησε με 117-101, με τον Μπλέικ Γκρίφιν να κάνει το τρίτο του τριπλ-νταμπλ στα φετινά πλέι οφ, με 26 πόντους, 14 ριμπάουντ και 13 ασίστ.

Από την πλευρά τους οι Ρόκετς απογοήτευσαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ντουάιτ Χάουαρντ ήταν ο καλύτερος με 22 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 τάπες. Το δεύτερο ματς της σειράς θα γίνει και πάλι στο «Τογιότα σέντερ», τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Στο Κλίβελαντ ο Ντέρικ Ρόουζ θύμισε τα καλύτερα του και οδήγησε τους Μπουλς στη νίκη μέσα στην έδρα των Καβαλίερς με 99-92. Ο ηγέτης της ομάδας του Σικάγο είχε 25 πόντους και ο Πάου Γκασόλ πρόσθεσε άλλους 21.

Κάιρι Ίρβινγκ με 30 πόντους και Ιμάν Σάμπερτ με άλλους 22 ήταν οι καλύτεροι. Ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 19 πόντους, 15 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Το δεύτερο ματς της σειράς θα γίνει ξημερώματα Πέμπτης και πάλι στο Κλίβελαντ.

Συνοπτικά σε αγώνες για τα ημιτελικά των πλέι οφ στο NBA, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Ημιτελικά δυτικής περιφέρειας

Χιούστον-Κλίπερς 101-117
*Προηγούνται οι Κλίπερς με 1-0 στη σειρά

Ημιτελικά ανατολικής περιφέρειας

Κλίβελαντ-Σικάγο 92-99
*Προηγείται το Κλίβελαντ με 1-0 στη σειρά

Η πρόκριση κρίνεται στις τέσσερις νίκες και η σειρά των αγώνων αρχίζει με δύο αναμετρήσεις στην έδρα της ομάδας που ήταν υψηλότερα στην κατάταξη της κανονικής περιόδου. Ακολουθούν δύο αγώνες στο γήπεδο της άλλης ομάδας κι εφ΄όσον δεν έχει κριθεί η πρόκριση, η σειρά μεταφέρεται εναλλάξ στις έδρες των δύο αντιπάλων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024