Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φήμες για αποχώρηση του Μπράιαντ από τα παρκέ μετά τη σεζόν 2015/2016

Φήμες για αποχώρηση του Μπράιαντ από τα παρκέ μετά τη σεζόν 2015/2016

Τέλος στην τεράστια, γεμάτη επιτυχίες και τίτλους, καριέρα του είναι έτοιμος να βάλει ο Κόμπι Μπράιαντ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ των Λέικερς, Μιτς Κιούπτσακ, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε. Όταν ρωτήθηκε για τον Μπράιαντ που διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του απάντησε: «Πρώτα απ’ όλα, αυτός είναι ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του. Δεν υπάρχουν συζητήσεις για το μέλλον και δεν νομίζω να υπάρξουν».

Τέλος στην τεράστια, γεμάτη επιτυχίες και τίτλους, καριέρα του είναι έτοιμος να βάλει ο Κόμπι Μπράιαντ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ των Λέικερς, Μιτς Κιούπτσακ, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε.

Όταν ρωτήθηκε για τον Μπράιαντ που διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του απάντησε: «Πρώτα απ’ όλα, αυτός είναι ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του. Δεν υπάρχουν συζητήσεις για το μέλλον και δεν νομίζω να υπάρξουν».

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να υπάρξει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, όμως με τον «Black Mamba» να βρίσκεται στο 37ο έτος της ηλικίας του και να ταλαιπωρείται από πολλούς και συνεχόμενους τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια μάλλον πρέπει τη σεζόν 2015/2016 να τον απολαύσουμε, καθώς θα είναι η τελευταία του σεζόν στο ΝΒΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024