Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρελθόν ο Τιμποντό από τον πάγκο των Σικάγο Μπουλς

Παρελθόν ο Τιμποντό από τον πάγκο των Σικάγο Μπουλς

Μετά από πέντε χρόνια στο «τιμόνι» των Σικάγο Μπουλς ο Τομ Τιμποντό απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία των «ταύρων». Ο 57χρονος απομακρύνθηκε από τους Μπουλς με ρεκόρ 255-139 και έχοντας οδηγήσει την ομάδα στα πλέι οφ και τις πέντε σεζόν της θητείας του σε αυτή, με τη διοίκηση να κάνει λόγο για έλλειψη εμπιστοσύνης. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η καρέκλα του Τιμποντό είχε αρχίσει να... τρίζει μετά τον αποκλεισμό του Σικάγο από το Κλίβελαντ στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ του ΝΒΑ.

Μετά από πέντε χρόνια στο «τιμόνι» των Σικάγο Μπουλς ο Τομ Τιμποντό απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία των «ταύρων». Ο 57χρονος απομακρύνθηκε από τους Μπουλς με ρεκόρ 255-139 και έχοντας οδηγήσει την ομάδα στα πλέι οφ και τις πέντε σεζόν της θητείας του σε αυτή, με τη διοίκηση να κάνει λόγο για έλλειψη εμπιστοσύνης. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η καρέκλα του Τιμποντό είχε αρχίσει να… τρίζει μετά τον αποκλεισμό του Σικάγο από το Κλίβελαντ στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ του ΝΒΑ.

«Οι Μπουλς έχουν παράδοση στο να πετυχαίνουν σπουδαία πράγματα τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζέρι Ρέινσντορφ, και συνέχισε: «Όλες αυτές οι επιτυχίες έχουν προέλθει από την άριστη συνεργασία όλων των μελών της ομάδας.

Ο επικεφαλής κάθε τμήματος είτε είναι παράγοντας είτε είναι προπονητής θα πρέπει να είναι ανοιχτός στις ιδέες και τις προτάσεις των άλλων, να τις συζητάει και να τις λαμβάνει υπόψη του. Αυτές οι κατ’ ιδίαν συζητήσεις όμως δεν πρέπει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό πρέπει να είναι ενωμένες. Πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα στους παίκτες, τον προπονητή και την διοίκηση για να πετύχουν.

Δυστυχώς αυτές είναι αξίες που έχουν χαθεί πλέον από τους Μπουλς. Για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση λοιπόν αποφασίσαμε πως πρέπει να προχωρήσουμε στην αλλαγή προπονητή».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024