Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος εποχής για Σαν Εμετέριο από την Λαμποράλ Κούτσα

Τέλος εποχής για Σαν Εμετέριο από την Λαμποράλ Κούτσα

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση απόκτησης του Αλμπέρτο Κορμπάτσο, η Λαμποράλ Κούτσα αποχαιρέτησε τον Φερνάντο Σαν Εμετέριο. Ο 31χρονος Ισπανός φόργουορντ αγωνιζόταν στην ομάδα της Βιτόρια από το 2008, αλλά επτά χρόνια αργότερα καλείται να επιλέξει νέο σταθμό στην καριέρα του. Μάλιστα, ο Σαν Εμετέριο ήταν ο μοναδικός Ισπανός στο ρόστερ των Βάσκων.

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση απόκτησης του Αλμπέρτο Κορμπάτσο, η Λαμποράλ Κούτσα αποχαιρέτησε τον Φερνάντο Σαν Εμετέριο.

Ο 31χρονος Ισπανός φόργουορντ αγωνιζόταν στην ομάδα της Βιτόρια από το 2008, αλλά επτά χρόνια αργότερα καλείται να επιλέξει νέο σταθμό στην καριέρα του. Μάλιστα, ο Σαν Εμετέριο ήταν ο μοναδικός Ισπανός στο ρόστερ των Βάσκων.

Η διοίκηση της Λαμποράλ Κούτσα ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της τον παίκτη για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο.

Με τη φανέλα της Λαμποράλ κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας (2008), το Κύπελλο Ισπανίας (2009) και το πρωτάθλημα Ισπανίας (2010), ενώ το 2011 ψηφίστηκε στην κορυφαία πεντάδα της Ευρωλίγκας.

Ο Σαν Εμετέριο, ο οποίος διετέλεσε και αρχηγός του συλλόγου, θέλησε κι αυτός από την πλευρά του να ευχαριστήσει την Λαμποράλ Κούτσα, με την Μπάγερν Μονάχου να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του:

«Δεν μπορώ να ξεχάσω πως στη Βιτόρια αισθανόμουν σαν στο σπίτι μου, βελτιώθηκα ως παίκτης, ένιωσα την ομάδα σαν οικογένεια και αφήνω μεγάλους φίλους που χωρίς αμφιβολία θα αντέξουν στο χρόνο. Καλή επιτυχία στο μέλλον. Θα σας θυμάμαι πάντα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024