Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Χιτ «έδεσαν» τον Ντράγκιτς, οι Σπερς έδωσαν Σπλίτερ, ανανέωσαν με Γκριν

Οι Χιτ «έδεσαν» τον Ντράγκιτς, οι Σπερς έδωσαν Σπλίτερ, ανανέωσαν με Γκριν

Γκόραν Ντράγκιτς και Μαϊάμι Χιτ ήρθαν σε συμφωνία για πενταετή επέκταση της συνεργασίας τους, έναντι 90εκ. δολαρίων, ενώ στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Σλοβένος θα κρατάει την ενεργοποίηση της οψιόν παραμονής για πέμπτο χρόνο στα... χέρια του. Οι Σαν Αντόνιο Σπερς ήρθαν σε συμφωνία με τους Ατλάντα Χοκς για την ανταλλαγή του Τιάγκο Σπλίτερ στα «γεράκια». Παράλληλα, τα «σπιρούνια» ήρθαν σε συμφωνία για τετραετή επέκταση της συνεργασίας τους με τον Ντάνι Γκριν, έναντι 45 εκατ. δολαρίων.

Γκόραν Ντράγκιτς και Μαϊάμι Χιτ ήρθαν σε συμφωνία για πενταετή επέκταση της συνεργασίας τους, έναντι 90εκ. δολαρίων, ενώ στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Σλοβένος θα κρατάει την ενεργοποίηση της οψιόν παραμονής για πέμπτο χρόνο στα… χέρια του.

O 29χρονος πόιντ γκαρντ εγκατέλειψε τον Φεβρουάριο μέσω ανταλλαγής τους Φοίνιξ Σανς για το Μαϊάμι, μαζί με τον αδερφό του Ζόραν, και σε 26 συμμετοχές με τους Χιτ είχε μέσο όρο 16.6 πόντους και 5.3 ασίστ.

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς ήρθαν σε συμφωνία με τους Ατλάντα Χοκς για την ανταλλαγή του Τιάγκο Σπλίτερ στα «γεράκια». Ο Βραζιλιάνος σέντερ παραχωρήθηκε στους Χοκς, προκειμένου τα «σπιρούνια» να αδειάσουν χώρο στο «salary cap» τους για να προσεγγίσουν τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ. Με αυτή την εξέλιξη ο Σπλίτερ δεν θα μπορέσει να μετατραπεί σε free agent μέχρι το 2017, ενώ η Ατλάντα έχει χώρο στο «salary cap» της για να απορροφήσει το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου.

Από εκεί και πέρα, οι Σπερς ήρθαν σε συμφωνία για τετραετή επέκταση της συνεργασίας τους με τον Ντάνι Γκριν, έναντι 45 εκατ. δολαρίων. Ο 28χρονος σούτινγκ γκαρντ – φόργουορντ, ο οποίος βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις και με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, αποτέλεσε αναπόσπαστο… γρανάζι στο παιχνίδι των «σπιρουνιών» απ’ τη στιγμή που αφομοίωσε το σύστημα τους.

Ο πρωταθλητής ΝΒΑ το 2014 με τους Σπερς, είχε μέσο όρο στην παρελθούσα κανονική περίοδο 11.7 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 1.1 κοψίματα, ενώ στα πλέι οφ μέτρησε 9.3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024